BY. JENNA JULIET

Welcome 2015!

Instagram kuvassani tänään päivittelinkin jo, että blogin puolella on luvassa tänään uudesta vuodestani postausta. Mulla on tosi mahtava vuosi takana ja uus vielä parempi edessä. Viime vuonna oli ylä- ja alamäkiä niinkuin varmasti jokaisella meistä, mutta hyvät muistot säilyy aina sydämessä! Tänä vuonna aion panostaa moneen asiaan, kuten ystävieni tapaamiseen ja unohtaa hetkeksi sen ainaisen kiireen, mikä mulla usein on. Toivon myös saavani töitä ja saavuttavani paljon hyviä asioita! Mulla on jo paljon suunnitelmia, mutta usein kun en suunnittele mitään niin tulee parhaimmat ideat ja reissut. 2015, tervetuloa!

Lähdin keskiviikkona alkuillasta J:n luokse, missä oli koko meidän kaveriporukka koossa. Kilisteltiin heti alkuun hyvää shampanjaa ja pelailtiin juomapeliä.

Shamp2

Suuntasimme myöhemmin kaupunkiin, minne olikin kokoontunut iso määrä ihmisiä. Menimme loppuillaksi ja yöksi Miamiin juhlimaan ja jatkamaan juomista. Siirryimme pihalle Jvg:n esityksen ajaksi menoihin mukaan porukallamme. Lopuksi oli myös todella upea ilotulitus!

Drinks1

Ilta oli todella mukava ja tietysti vähän mutkikaskin, mutta hyvillä mielin ollaan alotettu uusi vuosi uusilla kuteilla ja asenteella! Pysykää blogin puolella huomenna kuulolla, sillä mulla on teille tiedossa arvontaa näin uuden vuoden kunniaksi..:)

Il1

Miten teidän vuosi on lähtenyt käyntiin?♥
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti