BY. JENNA JULIET

My favorite top 4 dresses

Heips♥ Ajattelin tänään toteuttaa postauksen, missä esittelen top 4 suosikki mekkoani, sillä multa usein kysellään mistä tilaan mekkoni. Tykkään mustista ja valkoisista mekoista, missä on usein glitteriä. Jos mekoista ei löydy glitteriä/paljetteja, niin hopeiset korut kruunaavat usein asun.

Mekot1

Ylhäällä olevat mekot & timanttiset rintaliivit ovat Hersecretin verkkokaupasta. Ensimmäisessä mekossa on hopeisia paljetteja, mistä erityisesti pidän mekossa.

Toinen mekko on pitkä, jonka kanssa voi parhaiten käyttää timanttirintaliivejä. Allaolevasta kuvasta huomaa, että rintaliivit korostuvat hyvin mekon kanssa.

Mekkoor

19-vuotis syntymäpäivilläni nähtiin taas näyttävä paljettimekko ylläni. Se on tämän hetkinen ykkös suosikki mekko, mutta käytän sitä vain harvoissa tilaisuuksissa. Mustakulta mekko toimi viime vuonna itselläni pikkujouluissa, mutta se sopii hyvin erilaisiin illanvietto tapahtumiin.

Mekot2

Paljettimekko löytyy Hersecretin uutuuksista ja mustakulta mekko House of Brandonilta. Olen löytänyt kaikki suosikki mekkoni suomalaisista verkkokaupoista & koot ovat vastanneet aina oikeeta kokoaan. Tuotteet ovat myös olleet aina ehjiä ja toimituksessa on mennyt vain 2-3 päivää. Suosittelen siis lämpimästi nettishoppailua, mikäli se kiinnostaa!♥

♥ Love, Jenna.
9 kommenttia on "My favorite top 4 dresses"
 1. Ihania mekkoja :) Sulla on hyvä tyyli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi1/24/2015

   Miksi olet lopettanut blogisi? :0

   Poista
  2. Kiitos Heidi! :)

   Anonyymi: Hetkonen..?

   Poista
 2. Uu mikä kuva timskurintsikoista! <3 Mä oon itte niin vanha ja raihnanen, että tykkään eniten alimmasta "peittävimmästä" mekosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on super makeet ja tykkään kyllä peittävimmistä mekoistakin nykyään! :)

   Poista
 3. Noi kaikki mekot on kyllä niin ihania, paitsi et mitä ite sun mekkojas oon nähnyt niin ne kaikki on kyllä niin täydellisiä<3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi1/23/2015

  tää oli ehkä yks huonoimmista postauksista blogien historiassa... Jos esittelet vaatteita niin ottaisit edes kuvaa itsesi tai jos et kehtaa ottaa itsesi päällä niin edes jonkun kaverisi. Noista peiton päällä makaavista kaistaleista ei saa mitään käsitystä miltä ne näyttää päällä tai kuinka pitkiä yms. Vai onko tosiaan tarkotuksena saada lisää lukijoita per postaus kun pitää alkaa vuoden vanhojaki juttuja selaan että näkisi miten nuo istuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekot ovat olleet päälläni edellisissä postauksissa, mutta kiitos kritiikistä :) Kannattaa selailla blogiani niin näät mekot päälläni kuvissa.

   Poista