BY. JENNA JULIET

Today's outfit!

Pikkujoulut on nyt juhlittu ja seuraavana odotellaankin sitten jouluaattoa & uutta vuotta. Tänä vuonna on tultu juhlittua todella paljon, sillä täytin tammikuussa 18. On ollut erilaisia tapahtumia, bileitä ja tietysti myös rauhallisia koti-iltoja. En ole tehnyt pitkään aikaan kunnollista asupostausta blogin puolella, mutta tänään mulla olisi teille tiedossa juurikin mun tyyliin sopiva asu. Tykkään kovasti pitsistä ja rennoista housuista ja tyylilläni haluan usein kertoa räväkyydestäni. Saman tyyppinen asu saattaa löytyä muiltakin mun ikäisiltä nuorilta naisilta, mutta erityisesti rakastan uutta pitsipaitaani. Viileään aikaan on hyvä muunmuassa viihteelle lähtiessään laittaa jotkut makeat housut. House of Brandonilta löytyi mun tyyliini sopivat Vilan paksut legginsit, missä on edessä ihanat nahka kohdat. Asukokonaisuuteni nahkatakki, pitsipaita ja legginsit löytyvät kaikki House of Brandonin nettisivuilta. Mun useimmat vaatteet ovat Vilasta ja Vero Modasta, joten House of Brandon on mulle juuri oikea nettisivusto shoppailuun, sillä heillä on jatkuvasti upeita alennustuotteita ja muuta kivaa!


Asukuva2

Mulla on blogissa viimestään ensviikolla tiedossa iloinen yllätys lukijoille, joten kannattaa pysyä kuulolla. Olen pitänyt blogiani jo päälle 2 vuotta ja haluaisin kiittää kaikkia lukijoita pienellä arvonnalla. Mä en olisi koskaan uskonut, että täällä on joskus päälle 800 lukijaa ja innokkaita kävijöitä. Iso kiitos kuuluu teille kaikille, jotka olette aina positiivisesti kommentoineet tänne ja olleet tsemppaamassa joka asiassa♥

Asukuva4


Asukuva1


Asukuva5

Mitäs pidätte? ♥

Love, Jenna.
12 kommenttia on "Today's outfit!"
 1. Anonyymi12/07/2014

  asu näyttää kivalta mutta kuvat on ehkä vähä huonoja ku ei sinääsä vaatekappaleet erikseen näy:( en siis pahalla sano mutta ois kiva jos seuraavalle kerralle ottaisit kuvat erikseen housuista(sillai että päällä kummiskin eli jaloista) ja paidasta päällä jnejne jos ymmärsit! :) tosi kiva kokonaisuus kyllä ja kaunis sinä:*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos fiksusta kritiikin annosta! :) ♥

   Poista
 2. Anonyymi12/08/2014

  Sulla on niin upea hymy!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12/09/2014

  Hei! Kun tilasit ne eshishat unicornlightilta niin tuliko ne postilaatikkoon vai kävit noutamassa esimerkiksi postista? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12/09/2014

  Samaa mieltä tuosta että jos ensi kerralla voisit ottaa kuvat erikseen ja sitten koko kokanaisuus:) Mutta todella ihanat vaatteet ja kaunis sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kritiikistä! Ja kiitos paljon :)♥

   Poista
 5. Beautiful blog, sweetie! :)

  I would like to invite you to my blog as well! I would be so happy if we support each other on GFC, Facebook and maybe Bloglovin!
  Do it and let me know! xx

  Blog | Facebook Page | Bloglovin | Instagram

  VastaaPoista