BY. JENNA JULIET

Shopping Saturday And Sunday

Alemyynnit joka vuosi ja aina uusia kivoja löytöjä! Suuntasin lauantaina ja tänään sunnuntaina shoppailemaan keskustaan. Olen muutaman vuoden ajan käynyt heti joulun jälkeen alemyynneillä, sillä olen löytänyt paljonkin hyviä vaatteita, koruja jne. Mukaani lähtee myös tietysti muutakin kuin aleostoksia, sillä jouluna saan käyttörahaa itselleni loppuvuodeksi ja alkuvuodeksi joka vuosi perheeltäni ja sukulaisiltani. Säästän myös usein rahaa, mitä tienaan mm. kesätöistä ja muista töistä. Shoppailijana olen tarkka siitä mihin kulutan rahaa ja mitä ostan. Mukaani ei usein lähde heräteostoksia, sillä olen tarkka siitä mitä mukaani lähtee kaupasta. Lauantaina suuntasin ensimmäisenä Kicksiin ostamaan itseruskettavaa, sillä geelimäinen itseruskettavani oli loppunut. En ole vielä testannut Kicksin uutta geelimäistä itseruskettavaa, joten ostin sen kokeiluun!

IMG_5377

Koskikeskuksessa oli lauantaina todella paljon shoppailijoita, joten en jäänyt kauaksi aikaa kiertelemään sinne, vaan suuntasin Punanaamioon ostamaan tekoripsiä lisää itselleni. Punanaamiosta löydät erittäin hyviä ja kestäviä Ardellin tekoripsiä. Mun lemppari tekoripsiä ovat Ardellin Glamour ripset, jotka ovat luonnolliset ja pitkät tekoripset. Mikäli haluaa ripsistä paksummat, molemmat ripset voi halutessa liimata ns. päällekkäin, jolloin ne ovat entistä tuuheammat.

IMG_5354

Punanaamio käynnin jälkeen poikkesin Anttilan läheisessä Seppälässä, mistä löysinkin pari ihanaa paitaa itselleni. Seppälässä kaikki tuotteet olivat miinus 50% eli sain vaatteet todella edulliseen hintaan. Mukaani lähti ihana valkoinen pitsitoppi & vaaleanpunainen ohut neule.

IMG_5369


IMG_5371

Kicksin, Punanaamion & Seppälän jälkeen poikkesin kahvilla A:n kanssa Coffee Housella. Emme olleet A:n kanssa nähneet vähään aikaan, joten jutusteltavaa riitti. Kahvittelun ja jutustelun jälkeen poikkesin vielä H&M:ssä hakemassa luomivärisetin & kajaalin, sillä ne olivat itseltäni loppuneet.

IMG_5358

Lauantain shoppailut oli shoppailtu ja suuntasin kotia kohti. Sunnuntaina suuntasin Lielahtikeskukseen vielä katselemaan alennusmynnin tuotteita ja löysin H&M:stä ja Cubuksesta uusia juttuja itselleni käyttöön. H&M:stä mukaan lähti ihanan lämpöinen vaaleanpunainen villapaita ja Cubuksesta muutamat stringit, valkoiset tumput & kynsilakka.

IMG_5373

IMG_5359

Poikkesin Lielahtikeskus shoppailun jälkeen Prismassa hakemassa väriaineen hiuksiini ja Emotion kosmetiikkamyymälästä lähti vielä mukaan super ihana suihkugeeli & uusi sheivausgeeli edulliseen hintaan. Shoppailut oli shoppailtu sunnuntailta ja suuntasin jälleen kotiin! Löytyi kaikkea hyödyllistä ja hyvää tavaraa mukavasti :)

IMG_5378

Oletteko itse olleet tänä viikonloppuna alemyynneillä? Löysittekö mitään kivaa? :)

Love, Jenna.
4 kommenttia on "Shopping Saturday And Sunday"
 1. Anonyymi12/28/2014

  Kivoja löytöjä! Voisitko sä mahdollisesti ottaa noista ardellin 113 ripsistä kuvaa sun silmissä heti kun otat nuo käyttöön? Olis kiva nähdä noi sun silmissä niin tietäis että kannattaaks noi ostaa itselle, ainakin tuossa ylemmässä kuvassa näyttivät kivan "suttaisille" tai sellasille huolettomille:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liimasin noi molemmat jo yhteen, joten en pysty valitettavasti ottaan, mutta ne on todella luonnolliset ja siistit kylläkin luonnossa! :)

   Poista
 2. Oot tehny ihania löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepsistä! Löyty kyllä kaikkea kivaa :)

   Poista