BY. JENNA JULIET

Bangerhead - uudet upeat tuotteet!

Bangerhead on erittäin suosittu verkkokauppa, missä myydään mm. hiustenhoitoon liittyviä tuotteita, ihonhoitoon sopivia kasvohoitoja, hajuvesiä, meikkejä, muotoiluvälineitä jne. Bangerheadilta löydät esimerkiksi Victoria Secretin ihanat tuotteet, mitkä ovat nykyään suosiossa. Sain kokeiluun Bangerheadin omasta sarjasta olevan Bangerhead Professional Fresh Me Up kuivashampoon, Protect My Hair lämpösuojan & upean suoristusraudan.

IMG_5314

Fresh Me Up kuivashampoo on ihanan tuoksuinen. Tuotetta täytyy suihkuttaa n. 3-4 kertaa, että saat hiuksillesi volyymia. Tuote sopii erityisesti arkikäyttöön, sillä hiuksia ei kannata pestä joka päivä. Kuivashampoolla saat hiuksista taas puhtaamman näköiset. Mulla on luonnostaan aika litteät hiukset, eli näitä on ilman kuivashampoota tai lakkaa vaikeeta tupeerata usein. Fresh Me Up kuivashampoolla sain hiuksistani kookkaamman ja paksumman näköiset muutaman suihkutus kerran jälkeen jo. Suosittelen tätä ehdottomasti jokaiselle käyttöön, sillä vältyt rasvasen näköisiltä hiuksilta esimerkiksi arkiviikolla kun on kiire.

IMG_5315

 Linkki tuotteeseen: Bangerhead Professional Fresh Me Up


IMG_5313

Protect My Hair on korkealaatuinen lämpösuoja, mikä löytyy myös Bangerheadin Professional sarjasta. Lämpösuojaa on hyvä käyttää hiuksissa, kun hiuksia suoristetaan, kiharretaan tai kuivataan. Silloin hiukset eivät vaurioidu tai katkeile. Lämpösuojassa on aivan ihana tuoksu, enkä itseasiassa ole ikinä törmännyt näin hyvän tuoksuiseen tuotteeseen. Tuotetta on riittoisasti, eli se riittää hyvin yli kuukaudeksi käyttöön varsinkin jos täytyy käyttää lämpösuojaa päivittäin hiuksissa, kun suoristaa taikka kihartaa kouluun, töihin tai vapaa-ajalle.

IMG_5311IMG_5316

Bangerhead Professional Ceramic Hair Styler suoristusrauta on ehdottomasti parhain kokeilemani suoristusrauta pitkään aikaan! Suoristin lämpenee erittäin nopeasti ja sillä saa jo parin vedon jälkeen laineikkaista hiuksista esimerkiksi täysin suorat. Suoristusraudalla voi myös kihartaa hiuksia näppärästi. Tuote tulee helpottamaan mun viikonloppuja, sillä rakastan kihartaa hiuksia nykyään viihteelle lähtiessä ja kyseisellä suoristusraudalla saa kiharatkin nopeasti tehtyä.

Linkki tuotteeseen: Bangerhead Professional Ceramic Hair Styler

Ajattelin, että voisin tehdä kuvakollaaseilla taikkapa videolla myöhemmin kihartimen ja lämpösuoja tuotteen kanssa postauksen, jos lukijat ovat kiinnostuneet minkä näköisiä kiharoita Ceramic Hair Styler suoristusraudalla saa! :) Mikäli tulee jotain kysyttävää Bangerheadista tai tuotteista, laittakaa kommenttiboksiin viestiä.♥

Love, Jenna.
4 kommenttia on "Bangerhead - uudet upeat tuotteet!"
 1. Anonyymi12/16/2014

  Bangerheadilt saa ihania vs tuoksuja! Tilasin sieltä juuri yks päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä kyllä löytyy parhaat Victoria Secretin tuoksut ja body lotionit! :)

   Poista
 2. Anonyymi12/16/2014

  Kuinka paljon oikein käytät lämpösuojaa jos se kestää vaan kuukauden? :o Ite käytän päivittäin ja riittänyt jo 2 ja puol kuukautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhun yleisesti, jos esimerkiksi jonkun paksuun ja pitkiin hiuksiin kuluu usein lämpösuojasuihketta! :) Mulla on itselläni kestänyt lämpösuojasuihke usein 2-3kk. Pidennyksissä käytän aina lämpösuojasuihketta paljon suoristaessa ja kihartaessa, koska ne ovat kuollutta hiusta.

   Poista