BY. JENNA JULIET

Uusia meikkejä & BC sprayhoitoaine!

Mulla on lähiaikoina ollut erityisesti etsinnässä uusi räikeä huulikiilto, eyeliner ja hiuksiin hoitoaine. Löysin erinomaisen MyLook verkkokaupan, mistä sai todella edulliseen hintaan kosmetiikkaa & hiustuotteita. Olen alkanut pitämään räikeän punaisesta huulikiillosta & huulipunasta. Punaiset huulet saavat näyttämään itseni vanhemmalta varsinkin jos muukin meikkini on hillitty. Dermacol huulikiilto, on todella peittävä ja näyttävän näköinen huulilla. Se kestää myös pitkän ajan huulissa. Tämä sopii mainiosti juhlameikkiin ja aion varmasti tänä viikonloppuna käyttää kyseistä huulikiiltoa partyissa.
IMG_5228

Huulet1

Mulla itselläni on ollut usein vain musta eyeliner, mutta nyt päätin kokeilla vähän erilaista eyelineriä itselleni. Turkoosi eyeliner sopii mun mielestäni vihreisiin silmiin, joten sellainen lähti kokeiluun. Max Factorin turkoosi eyeliner kimaltelee ihanasti ja tämä sopii myös todella hyvin viihteelle! Tuote ei kulu nopeasti pois vaan pysyy pitkään.

IMG_5229

1e

Käytän hiustenhoidossani paljon BC:n tuotteita ja en ollut vielä kokeillut BC:n sprayhoitoainetta kertaakaan. Heti ensimmäisen kokeilun jälkeen tästä tuli kyllä ehdoton suosikki. Tuote sopii kuiville & normaaleille hiuksille ja sitä tulee käyttää pyyhekuivattuihin hiuksiin. Selvittää takut myös todella hyvin! 
IMG_5224

Jos teillä on jotain muuta kysyttävää mm. kosmetiikka & hiustuotteistani, mitä käytän niin kysykää ihmeessä! :) Mulle saa myös ehdotella postauksia, mitä voisin tehdä lähiaikoina!

Love, Jenna.
4 kommenttia on "Uusia meikkejä & BC sprayhoitoaine!"
 1. Siisti toi turkoosi eyeliner!

  VastaaPoista
 2. Siis vähänks toi eyeliner on ihanan värinen ♥

  dansedelamour.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11/17/2014

  Mun on ihan pakko nyt tulla kommentoimaan tänne mutta nyt vklp lauantaina nähtiin hullussa porossa ja olit niin ihana ja symppis:) unohdin siinä pikkusisssa nosteissa sanoo et luen sun blogia ku jotain juteltiin:Dd ehkä nähään vielä toistekkin tampereen yössä;)

  VastaaPoista