BY. JENNA JULIET

Friday party

Heipsan♥ Oikeen kivaa lauantaita kaikille lukijoille. Tulin päivittelemään kuulumisiani, sillä olen pikkuhiljaa selvinnyt eilisistä bailuista. Sain viime viikolla kutsun ystäväni bailuihin ja tietysti kun tämän viikon perjantai oli täysin tyhjää täynnä mulla, lähdin ehdottomasti mukaan partyileen ja pitään hauskaa! Lähdin päivällä jo kaupunkia kohti, sillä käytiin Teyan kanssa kahvittelemassa ja syömässä. Mä en olis ehkä koskaan uskonut, että joskus tutustuttais Teyan kanssa, mutta nykyään se on yks niistä ihmisistä, kenelle voin puhua kaikesta ja keheen voin luottaa 100 prosenttisesti. Oon todella kiitollinen, että mun elämään on tullut lähiaikoina paljon sellaisia ihmisiä, keiden kanssa on super mukavaa, mutta heille voi myös avautua pahoina päivinä. Kävimme T:n ja A:n kanssa Alkossa hakemassa Platino Pink Moscatoa, joka on itseasiassa juuri mun makuuni! Aloteltiin alkuilta Teyalla, kunnes lähdettiin A:n kanssa kohti partyja.

Koko näytön kaappaus 8.11.2014 194032.bmp 

 Paikan päälle saavuttua meininki oli jo katossa ja kaikille oli tarjolla erilaisia suolaisia ruokia, makeaa naposteltavaa & drinkkejä. Paikka oltiin myös laitettu kivan näköiseksi, eli tuli kyllä viihdyttyä täysillä! Sain kameralla napattua vain muutaman kuvan, sillä olin unohtanut ladata kameran akun kunnolla täyteen.

IMG_5257

Mun mielestä oli loistava idea laittaa neontikkuja ja limeä mukeihin, mihin tarjoiltiin ihanan väristä drinkkiä, joka oli myös tosi hyvää!

20141107_210549

IMG_5259

Myöhemmin kaikille bileissä olleille tarjoiltiin tiskin takaa erilaisia booleja. Kuten ylhäällä olevasta kuvasta huomaa, niin boolissa oli joko limeä, appelsiinia tai sitruunaa seassa. Mä tykkäsin erityisesti boolista, missä oli appelsiinin palasia seassa.

PARTY1

Kuten kuvista huomaa, olin pukeutunut mustaan Hersecretin mekkooni & Mangon ihaniin kenkiin. Kiharsin myös hiukset ensimmäistä kertaa kunnolla ja oon nyt tykästynyt kihartaviin hiuksiin täysin. Saatiin räpsästyä muutamat kuvat joidenkin ystävieni kanssa + melkein koko porukan kanssa. Partyt päättyivät 00-01 aikoihin, ja meille oli vip rannekkeet Miamiin, Skåliin & Hulluun Poroon, joten suunnattiin suurinosa vielä jatkaan sinne. Itseasiassa mä oon nyt todella iloinen siitä, että en lähtenyt suoraa partyista kotiin, koska tapasin aivan ihanan ihmisen Skålissa.♥ Koko ilta meni tosi hyvin ja nyt saa rentoutua elokuvan parissa lauantain. :)

2014-11-08 19.13.55

♥ Love, Jenna.
4 kommenttia on "Friday party"