BY. JENNA JULIET

Remington Pearl Wand - Sauvakiharrin!

Ostin kesällä aivan super hyvän Remingtonin Pearl Wand sauvakihartimen, mikä oli melkein kokonaan jäänyt mun kaapin pohjille muuton takia. Otin sen vähä aika sitten vasta vakio käyttöön, sillä huomasin kuinka super makeet kiharat kyseisellä sauvakihartimella saa! Moni oli kysellyt blogin puolella jo kesällä postausta Remingtonin Pearl Wand sauvakihartimesta, joten toteutan sen vihdoin tänään. Ebaysta saa todella edullisesti kyseisen sauvakihartimen muistaakseni 22 eurolla. Suomessa sauvakiharrin maksaa 30-40e.

IMG_5222

Remington Pearl Wandin mukana tulee säilytyspussi, mikä on mun mielestä todella kätevä ja hyvä varsinkin jos lähtee viihteelle ja haluaa vielä sitä ennen parannella kiharoitaan.

Kiharat2

Kiharat1

Sauvakihartimella on mun mielestä tosi kätevää kihartaa myös hiustenpidennyksiä. Mulla on itselläni aikalailla pitkät hiustenpidennykset, joten sauvaan ne saa näppärästi kieputettua niin, että koko klipsi varmasti kihartuu. Teen itse laineekkaat kiharat useimmiten, sillä ne saa näyttämään mut tosi kivalta! 

K4

Kiharratteko te usein hiuksianne?♥

Love, Jenna.
22 kommenttia on "Remington Pearl Wand - Sauvakiharrin!"
 1. Anonyymi10/26/2014

  Hmm olet kihartanut ilmeisesti väärin tolla. Tollahan pitäis tulla toispäiset laineet pystysuuntaan. Sun hiukset nyt näyttää vaa vähä jyrän alle jääneilt..:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mun mielestä ne näyttää kyllä tosi kivoilta! :)

   Poista
  2. Anonyymi10/28/2014

   Näyttää siltä kuin sinulla olisi ollut letit pelkissä latvoissa yön yli. Ei näytä yhtään sellaisilta rullamaisilta kiharoilta. :D

   Poista
  3. Ei kiharoiden tarvitsekkaan olla aina rullamaisia :) Kiharoita on erilaisia!

   Poista
 2. Anonyymi10/26/2014

  Voisitko laittaa videon kuinka kiharrat hiukset? Minustakin kihara näyttää että ne kääntyvät hassusti mutta jos harjaat ne aina auki niin silloin kihara avautuu ja välillä näyttää vähän hölmölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin yrittää ja tosiaan harjasin kiharat kihartamisen jälkeen :) Sen takia ne näyttää laineikkailta, mutta mun silmään noi miellyttää hyvin!

   Poista
 3. Pitänee harkita jos itsekin tuon ostaisi :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä todella hyvä! :)

   Poista
 4. Mul on toi kiharrin ja se on tosi ihana :) en kyl ikinä kiharra melkeen hiuksii.. ups

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tää oli kaapin pohjalla muutaman kuukauden ajan, mutta sitten rupesin sitä ettimään joka paikasta ja lopulta aloin kiharteleen! :D Kiharat on ihanat :)

   Poista
 5. Anonyymi10/29/2014

  Saanko kysyä mistä olet tilannut pidennyksesi näyttävät niin hyväkuntoisilta ja paksuilta ! Rapunzelin pidennykseni ovat ohentuneet ja menneet todella huonoon kuntoon 2 kuukaudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dreamstyle England verkkokaupasta :)

   Poista
 6. Anonyymi10/31/2014

  kannattaisko värjätä sun pidennyksiä/hiuksia? :D huomaa selvän eron pidennysten ja hiusten välillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä nyt koko aikaa voi värjäillä :) Kyllä mä värjään ne sitten kun haluan itse.

   Poista
 7. Anonyymi10/31/2014

  Paljonko maksoit noista hiustenpidennyksistä. .? Itse olen 2 vuotta käyttänyt rapunzelin teippipidennyksiä ja hyvinä ovat pysyneet, kun oikein hoitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 60-70 e :) Mulla on pysyneet nää melkein ihan samanlaisina kun aivan uudet pidennykset, vaikka olen mm. pessyt näitä, kihartanut, suoristanut jne. Suosittelen kyllä lämpimästi Dreamstyle England sivuston hiustenpidennyksiä!

   Poista
 8. Anonyymi11/03/2014

  Itsellä tuo ja tykkäön kyllä tosi paljon ei vaan tuu oikeen käytettyä :D ja mun mielestä just ihanat noi kiharat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin jäi tää alkuun kaapin pohjalle, mutta nyt on ollut kovassa käytössä :) Kiitos♥

   Poista
 9. Anonyymi11/10/2014

  Sauvakiharrinta kuuluu pitää pystyasennosse kun kihartaa ja kasvoista pois päin:) sillain saa oikeanlaisen tuloksen♥ sulla on ihan törkeen hyvä kroppa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yep, onnistu tänä viikonloppuna kiharat parhaiten! Hitsi kun unohdin laittaa edelliseen postauksen kuvan niistä :D♥ Kiitos :)

   Poista