BY. JENNA JULIET

New hair - Ribella.se!

Heippa♥ Oikeen ihanaa lauantai iltaa kaikille. Lääkelasku harjoittelut ovat vihdoinkin tältä päivää ohi ja nyt pää on täynnä tietoa. Nyt täytyy vaan pitää kaikki muistissa ja harjoitella huomenna vielä lisää. Päätin rentoutua loppuillan blogin parissa, sillä mainitsin Facebook sivullani, että lähiaikoina on tulossa postausta hiustenpidennyksistä ja uudesta talvitakista jne. Tänään esittelen Ribellalta saadut uudet hiustenpidennykset. Olen käyttänyt pidennyksiä n. 2 vuotta ja klipsipidennykset ovat sopineet mulle todella hyvin. Mulla itselläni on platinanblondit hiukset tällä hetkellä ja hiustenpidennyksiä ei usein saa täysin platinanblondeina. Sen takia värjäänkin usein hiustenpidennykseni hopeeshampoolla, sillä saan sillä saman väriset hiukset kun omat hiukset. Ribellan hiustenpidennykset eivät vaurioituneet millään lailla hopeashampoo käsittely jälkeen, joten klipsipidennykset ovat jälleen kerran mun viikonloppujen pelastus! En saanut vielä täysin saman värisiä klipsipidennyksistä omien hiusten kanssa, mutta jatkan operaatiota paremmin kun olen saanut koulussa hoidettua pari koetta pois alta! :)

Rakastan käyttää usein vain viihteellä ja vapaa-ajalla hiustenpidennyksiä, sillä viikolla omat hiukset saavat olla täysin ns. rauhassa, eikä päänahka ja omat hiukset kärsi klipseistä.

20141004_171630Haluaisin listata teille pidennysten hyviä, että huonoja puolia omasta henkilökohtasesta kokemuksesta. Annan myös lopussa pari vinkkiä!

Plussat:
+ Pidemmät ja pitkät hiukset ovat aina hot!
+ Hiustenpidennyksillä saat näyttämään hiuksesi paksummilta ja pidemmiltä.
+ Aitoja hiustenpidennyksiä voi hoitaa niille kuuluvilla hoitotuotteilla, jolloin ne pysyvät hyvässä kunnossa.
+ Hiustenpidennyksiä voi suoristaa, kihartaa, kuivata jne.
+ Hiustenpidennyksiä voi värjätä, mutta suosittelen mm. vaalentamaan hopeeshampoolla, eikä kaupan väriaineilla.

20141004_171634 Miinukset:
- Klipsipidennysten runsas käyttö saattaa ärsyttää päänahkaa.
- Huonosti hoidetut hiustenpidennykset menevät nopeasti huonoon kuntoon, kuten takkuun ja niitä ei pysty selvittämään enää täysin suoriksi.
- Kaupan väriaineella värjääminen saattaa vaurioittaa, joten käytä sävyttäviä hiustenhoito tuotteita.
- Joidenkin firmojen hiustenpidennykset ovat laadultaan huonoja, joten selvitä usein ennen hiustenpidennyksien ostamista, mistä kannattaisi ostaa hyvän laatuiset pidennykset.

Vinkki:
- Älä nuku pidennykset päässä. Usein aamulla herättyäsi klipsipidennykset irrotettua hiukset ovat takussa ja pidennykset ovat voineet kärsiä.
- Älä myöskään käy suihkussa mm. klipsipidennykset päässä ja mene sen jälkeen suoraan nukkumaan. Klipsipidennykset kärsivät tällöin.
- Älä ikinä suorista tai kiharra ilman lämpösuojasuihketta.

Jos teillä tulee jotain kysyttävää, kysykää ihmeessä pois! :)


20141004_171432
Thank you Ribella.se♥
♥ Love, Jenna.
2 kommenttia on "New hair - Ribella.se!"
  1. Aivan upeat hiukset!!! ♥

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10/05/2014

    hopeeshampoo ei vaalenna eikä värjää hiusta, ainoastaan taittaa ei toivottuja keltaisia vivahteita :)))

    VastaaPoista