BY. JENNA JULIET

My Friday

Kivaa lauantaita kaikille♥ Olimme eilen tyttöjen kanssa Tampereella syömässä, terassilla ja hengailemassa. Mulla on ollut kauheesti stressiä koulun kokeiden takia, joten ihanan rentouttava perjantai virkisti mieltä. Lähdin alkuillasta kohti kaupunkia, missä S odotti mua. Suuntasimme Koskikeskukselle, missä kävimme BikBokissa, Cubuksessa & Glitterissä. Ostin BikBokista uuden valkoisen paidan, Cubuksesta mustat housut ja Glitteristä super ihanat korvakorut. Shoppailun jälkeen lähdimme H:ta vastaan keskustorille, mistä suuntasimme Bistro Venlaan syömään. Bistro Venla sijaitsee Kauppakadulla, eli tosi lähellä Tampereen keskustaa. Mä tykästyin heti ihanan eurooppalaiseen vaaleaan sisustukseen Bistro Venlassa. Tilasimme S:n kanssa salaatit, mihin sisältyi mm. fetaa, kanaa, hunajameloonia, punasipulia ja salaattia. Salaatti oli todella edullinen ja raikkaan makuinen. Aion jatkossa käydä ehdottomasti kyseisessä kahvila-ravintolassa uudestaan! :)

IMG_5065

Syömisen jälkeen matkamme jatkui Kustaa III terassille. Siellä oli S ja A odottamassa meitä ihanien drinksujen kera! Mun lemppari drinkkeihin kuuluu mm. mansikka margarita, joten tilasimme S:n kanssa Kustaassa todella edulliset ja herkulliset margaritat. Suunniteltiin myös ensi viikonloppua samalla, sillä ystävämme täyttää vuosia. Mulla on itseasiassa ollut lähiaikoina 4 kaverin 18-vuotis synttäreitä, joten biletystä on ollut paljon! Tänä viikonloppuna on kumminkin hyvä relata hyvän ruuan ja juoman kera kaupungilla & kotona.

IMG_5087

Mulle kavereiden näkeminen on todella tärkeetä. En ollut nähnyt S ja H:ta moneen viikkoon kunnolla, joten nyt oli aivan ihana nähdä mun tyttöjä! Mua harmittaa aina kovasti, että koulu vie tosi paljon aikaa mun elämästä, mutta kun on kova tähtäys korkealle niin on pakko jaksaa ja nähdä silloin kun kerkee rakkaita kavereita. Itseasiassa se on maailman ihanin tunne kun ei ole nähnyt jotain ihmistä pitkään aikaan ja sitten kun hänet näkee, haluaa vaan halata ja rutistaa täysiä♥ 

IMG_5080

IMG_5082

Tytöt napsas myös musta pari asukuvaa♥

Kuva11

IMG_5070

Kuvailujen jälkeen suuntasimme vielä Miamiin yksille, missä törmättiin F:ään ja T:aan. Koko ilta sujui tosi rennoissa ja mukavissa merkeissä. joten oli kiva lähteä hyvillä mielin kotia kohti. Suunnittelimme, että voisimme useammin viikonloppusin järjestää tämän tapaisia iltoja isommallakin porukalla. :) Mulla on myös tänään illalla tiedossa teille toista postausta liittyen Hersecretiin, josta en ole pitkään aikaan postaillut!♥ Pysykää kuulolla.

Love, Jenna.
4 kommenttia on "My Friday"
  1. ihana toi ruskea nahkatakki! <3

    http://ilonasusanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Taas niin täydellinen asu ♥

    VastaaPoista