BY. JENNA JULIET

Uusia kosmetiikka ostoksia

Ihanaa tiistaita kaikille♥

 Tilailin Thebos.fi muutamat kosmetiikka tuotteet lähiaikoina, sillä mm. mun vaahto itseruskettava oli tosi lopussa ja samoin myös meikkivoide. Ajattelin myös ostaa ripsivärin ja huulikiillon, koska niitäkin tarvitsee aina.  Mä en oo kerennyt kauheasti ottamaan aurinkoa kesällä, sillä olin kesätöissä 2 kuukauden ajan ja päiväni koostuivat lähinnä 8-9 tunnin työpäivistä. Onneksi on keksitty St.Moriz itseruskettava vaahto millä saa jo 15 minuutissa näyttävän ja upean rusketuksen.  Ei siis huolta jos et ole kerennyt kunnolla makaamaan auringossa kun on keksitty tämä loistava vaahto itseruskettava, mikä löytyy myös kosteusemulsiona. 
En ole koskaan testannut Max Factorin Colour Adapt meikkivoidetta, joten laitoin sen myös ostoskoriin, sillä luin netistä hyviä suosituksia kyseisestä meikkivoiteesta. Showing Out ripsiväri onkin entuudestaan tuttu mulle, sillä siinä on loistava harja ja sillä saa tuuheet ripset. Suosittelen sitä eniten niille, joilla on lyhyemmät ripset, sillä sillä saa katseesta erittäin näyttävän ja paremman vaikka olisi super lyhyet ripset niinkuin itselläni. 
Makean karkin värinen huulikiilto lähti myös matkaan, sillä aion käyttää sitä Weekend Festivaaleilla joihin muutenkin pukeudun värikkäästi! Asukokonaisuuteni Weekendeille ei ole vielä täysin valmis, mutta yritän jatkuvasti keksiä railakasta asua sinne itselleni käyttöön!

 I♥NEON ;-)

IMG_4874

IMG_4878

IMG_4880

IMG_4881

Love, Jenna.
9 kommenttia on "Uusia kosmetiikka ostoksia"
 1. Anonyymi8/05/2014

  Muuten kiva ulkoasu mutta kuvat ovat omaan makuuni liian isoja .. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä :) Ennen taas mulle huomautettiin liian pienistä kuvista, niin suurensin näitä aikalailla.

   Poista
 2. Toi on hyvä ruskettava muuten, mutta mulla se ainakin suli iholla festareilla :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä sulaa festareilla mukavasti :D Muuten erittäin hyvä! :)

   Poista
 3. great faves :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Tarviaisin ite kans uuden itseruskettavan :)

  dansedelamour.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. oi mikä herkku tuo huulikiilto!!

  http://iinaneloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista