BY. JENNA JULIET

Uudet hopeeshampoo suosikit

Löysin todella edullisen verkkokaupan netistä lähiaikoina, missä on mm. Tigi tuotteet -62% alennuksessa. Mun on pitänyt laittaa kokeiluun aikasemmin Tigin Catwalk Fashionista hopeeshampoo, mutta se on ollut aina niin kallis etten ole sitä ostanut. Hairstore.fi löysin Tigin hopeeshampoon 20 eurolla! Oikea hinta tuotteella on muistaakseni 40e, joten sain sen 50% alennuksella kyseisestä verkkokaupasta.  Mulla on ollut myös ennestään Paul Mitchellin Platinum Blonde Shampoo, joka on erittäin hyvä. Molemmat hopeeshampoo tuotteet taittaa liian keltaisuuden pois vaaleista hiuksista. Mulle nämä tuotteet ovat tärkeitä käyttöön, koska haluan pitää omat hiukset superplatinan värisinä. Värjäsin myös uudet pidennykseni Tigin hopeeshampoolla ja lopputuloksesta tuli juuri se, mitä halusin! Törmäsin myös Hairstorella Four Reasons tuotteisiin, jotka on myös alennuksessa. Kannattaa ehdottomasti käydä vierailulla kyseisellä sivustolla, sillä sieltä saa nyt todella edullisesti kaikkea ostettua. Ajattelin itse vielä tilata tulevalla viikolla muutamat shampoo tuotteet kyseiseltä sivustolta, sillä toimitus oli todella nopea. Useat naiset käyttävät mm. L'orealin, Goldwellin & Wellan tuotteita, jotka löytyvät myös Hairstoresta. Jos tarvitset esim. uuden hopeeshampoon, suosittelen ehdottomasti Tigin & Paul Mitchellin hopeeshampoita koska niillä lähtee varmasti keltasuus hiuksista pois. 

Jos tulee jotain muuta kysyttävää hiuksiin liittyen tai kyseiseen verkkokauppaan, kysykää pois!♥


IMG_4908

Pidennykset

Lopputulos Tigi hopeeshampoon jälkeen.

17 kommenttia on "Uudet hopeeshampoo suosikit"
 1. Anonyymi8/09/2014

  Ihana värisävy! Onko sulla ommellut pidennykset, vai miten nuo kiinnitetään?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/09/2014

  kannattaa kokeilla myös lorealin series sarjan hopeashampoota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itseasiassa kokeillut ja on ihan hyvä! :)

   Poista
 3. Anonyymi8/09/2014

  Hei ois kiva jos vastaat pikasesti ku tarviisin vastausta huomisee mennessä! Niin ootko sä ikinä omistanut four reasons hopeeshampoota? Tiiätkö et lähteekö sillä hyvin keltasuus pois ja kauan on vaikutusaika? :-) Kiitti tosi paljon jos vastaat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon omistanut ja sillä lähtee hyvin keltasuus pois :) Pidän aina omassa päässä hopeeshampoota 1-2min, koska mulle tulee todella nopeesti liian sinertävät valkoiset hiukset :)

   Poista
  2. Anonyymi8/10/2014

   Okei kiitti vastauksesta! mä nimittäin tänää ostin ton ni aattelin kysyä sulta et onko hyvä.Kokeilin jo itsekkin ja tykkäsin tosi paljon ku lähti kaikki keltasuus :)

   Poista
 4. Anonyymi8/10/2014

  Hei!
  Mulla ois sulle muutama ehdotus, ja siis ajattelin ihan ystävällisyyttäni nää sulle jakaa:).
  Kun teet näitä postauksia joissa oot ostanu kosmetiikka/kemikaalio tuotteita, niin voisit kertoo muutakin niistä kuin mistä sivuilta löysit ja et tuote on hyvä... Ois kiva kuulla kauanko oot tuotetta testannu, millanen koostumus, tuoksu, jne. Ja sellaista pientä vertailua edellisiin samankaltaisiin tuotteisiin yms. Toivottavasti en nyt tunkeillut, mutta mielestäni tämä oli rakentavaa kritiikkiä^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon vinkistä, tää oli hyvä ehdotus! :)

   Poista
 5. Hetkoinen hetkoinen. Eli shampoota käytetään maskin tavoin, että pidetään päässä? Kuinka kauan? Kuiviin, kosteisiin vai ihan märkiin hiuksiin? käytätkö ollenkaan silver hoitsikkaa vai riittääkö pelkkä silvershamppoo ja sitten siihen päälle joku supermoisture-hoitoaine, ettei silveri kuivattaisi? Mulla käy niin, eikä se tee yhtään hyvää kuivalle luonnonkiharalle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! :) Riippuu kuinka vaaleat haluaa ja millaiset omat hiukset on. Mulla väri tarttuu jo 2-3 minuutissa ja saan hopeet hiuksista helposti. Eli laitetaan kosteisiin taikka märkiin hiuksiin. Laitan itse märkiin, sillä väri tarttuu hyvin. Käytän joskus hoitoainetta, koska omat hiukset ei kuivu hopeeshampoosta usein. Kannattaa käyttää hiusöljyä, se on parasta! :)

   Poista
 6. Anonyymi8/11/2014

  mikä sun ask.fm on?:-)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi8/11/2014

  Mitens toi amalian blogi? POISTETTU? :( haluaisin lukee teitä molempia :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi8/28/2014

  Eli siis käytätkö myös hopeahoitoainetta vai normaalia? Itselläni on vaaleat hiukset ja haluaisin ihan platinat ja mietin värjääväni tuolla schwarzkopfin blonde L101:llä, mutta pelkään että hiuksistani tulee harmaat/sinertävät...

  VastaaPoista