BY. JENNA JULIET

Miksi en rakastaisi vartaloani? / Kirjoitus

Miksi en rakastaisi ainutlaatuista vartaloani? Olen kuunnellut aika usein olevani pyöreähkö ja isokokoinen ja multa on myös kysytty, että miten mä pystyn elämään oikeen tällaisen vartalon kanssa. Mun kysymykseni on ihmisille.. Miksi en pystyisi? Silloin kun ihminen rakastaa itseään juuri sellasenaan kun on, hän on myös kauneimmillaan. Olen usein puhunut somessa vartaloista ja kauneusihanteista kuten moni on varmasti huomannut. Haluan auttaa ja kertoa nuorille ja miksei vanhemmillekkin ihmisille, että omana itsenä oleminen ja vartalonsa arvostaminen on hieno asia.

Latasin eilen instagramiin kuvan, jossa kerroin näin: ''Tää on kaikille niille mimmeille, jotka on epävarmoja itsestään. En oo ikinä ollut treenattu tai kovin timmi, mutta rakastan tätä kroppaa. Teidän ei tarvii olla kansikuva mimmei, mallei tai missei, ootte upeita erilaisina, erikokosina. Haluan tällä kuvalla kertoo, et rakastakaa, luottakaa ja arvostakaa kroppaanne. Se on monelle helvetin vaikeeta ja tiedän sen entisenä koulukiusattuna, mutta puhalletaan yhtä hiiltä! Me ollaan vahvoi, upeit sellasii.♥''

Haluan, että jokainen rakastaa olla oma itsensä. Itsensä hyväksyminen on usein vaikeeta nuoruudessa ja tiedän sen, koska olen käynyt pahan alamäen läpi ylä-asteella. Se kasvatti mua ihmisenä ja vahvistuin. Itseluottamusta on kasvatettava oikeesti viikottain. Se ei koskaan pysy samana. Se voi romahtaa tosta noin vaan. Voisin sanoo, et sitä täytyy kehittää päivittäin. Mulla meni siihen 4 vuotta, että tunsin itseni kauniiksi ja upeaksi. Monella on varmasti sama ongelma tai on ollut, mutta kun pidetään pystyssä toisiamme, se on tärkeintä. Rakkaus auttaa meitä jaksaan.

En halunnut kuvalla muutakun kertoa sen, että olette upeita. Tiedän, että tuosta asiasta voi ihmiset ruveta kiusoitteleen & keksimään omanlaisia juttuja, joten toivottavasti luitte postaukseni. Haluan vain kertoa ihmisille, että he ovat upeita. Tein rohkean teon omasta mielestäni ja toivon, että autoin sillä edes 1% ihmisistä.


Love, Jenna.


137 kommenttia on "Miksi en rakastaisi vartaloani? / Kirjoitus"
 1. Jep. Juuri näin. Pitäis oppia hyväksymään itsensä, vaikkei mikään fitness-mimmi tai muuten timmi oliskaan. Vastaavasti myös, mikäli pitää itseään liian laihana. Eiköhän meitä kaikenlaisia tähän maailmaan mahdu.
  Itse kävin eilen kuvauksissa ihan yläosattomissa (tosin tissit ei kuvissa näy), ku halusin nähdä, et voiko tällanen isompi naikkonen näyttää sellasissa hyvältä. Mielestäni voi!
  Kuvia odotellessa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Vau mahtavaa Suvi-Tuuli! Arvostan :)

   Poista
 2. Anonyymi8/28/2014

  Ymmärrän jos liian henk. Koht kysymys mut paljonko painat? Ei pahalla vaan ihan sillä et mulla itsetunnon kaa ongelmii ja oon about saman pitunen ja aika saman kokonen ku sä nii haluisin sillee saada vähä avartavuutta tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paino ei ole todellakaan mikään tärkeä asia ihmisessä. Se on vain numero :)

   Poista
  2. Anonyymi8/28/2014

   Omaa painoa ei kannata ikinä verrata toiseen, vaikka pituus ja muu ulkoinen näyttäisi samalta koolta. Vaikka kuinka ironiselta se kuulostaakin ni toisilla on isommat luut. Myös on muita sisäisiä asioita mitkä vaikittaa. Eli ei kannata katsoa vaa'an numeroita vaan luottaa omaan järkeen ja läheisiin!!

   Poista
  3. Anonyymi8/29/2014

   Pakko kommentoida yläpuolen anonyymiä niin, että olen opiskellut aihetta terveystieto ja biologia melko paljon, ja molemmissa aineissa on painotettu että kenenkään luut eivät ole toisten luita isompia. Luut painavat kaikilla saman verran n. 2kilon heitolla. En tällä kommentilla halua latistaa, sillä se todellakin on totta että kiloilla ei ole niin väliä eivätkä ne kerro paljoakaan ihmisen ulkonäöstä. Joten kannattaa lopettaa numeroiden tuijottelu ja tavoitella vaan hyvää ja tervettä olotilaa! Siinä on mielestäni hyvä tavoite kaikille :)

   Poista
  4. Tässä haluan huomauttaa, että se mikä ihmisessä painaa on tietääkseni _lihakset_ (korjatkaa jos oon väärässä)! On toki muitaki juttuja, mutta paino on oikeasti vaan numero. Tärkeintä on että elää terveellisesti ja liikuu suhteessa sopivasti, niin on hyvä :))

   Poista
 3. Wau! Oot tosi hyvin kirjottanu ja näytät upeelta ♥ Uskon et täst on monille nuorille tytöille apuu ja oon niin samaa mieltä sun kanssas, hyvä Jenna jatka samaan malliin! :)

  ♥:llä Jenny (mylifestyleanddreams.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/28/2014

  Ihana postaus ja oot just todella kaunis <3

  VastaaPoista
 5. Miks maha ei näy kunnolla? Pitäsköhän itekki uskaltaa 'kauniine' raskausarpineen ja löllömahoineen kans laittaa... :D Mut hyvä tarkotus tällä, ihanaa nähdä oikeen kokosia ja itseensä tyytyväisiä naisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstin ja kuvan tarkoituksena ei ole pelkästään mun maha. Ja ei näy varmaankaan tuon tekstin takia kunnolla kun se on tuossa päällä :) Ja kannattaa uskaltautua! Mun mielestä on hienoo, että itsevarmoja naisia löytyy erilaisine kroppinensa.

   Poista
 6. Toi toka kuva on huippu!! :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos tästä ♥

  http://tosimuijat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Anonyymi8/28/2014

  Oot rohkee ja kaunis! :)

  -Laura

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8/28/2014

  Ootko koskaan miettiny, että vaikka tarkotat tällä hyvää ja sanot itekkin itseäsi "ei treenatuks" nii joku vois pahottaa mielensä, koska oot aika timmi ja tosta tulee jotenkin semmonen olo että ite ei kelpais jos näyttää huonommalta, koska sä näytät hyvältä.... ymmärsitkö pointin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa suoraan julkisesti, että en ole timmi. Multa löytyy selluliittia ja muotoa. Näin sen selvästi missikisojen semifinaalissa peileistä ja hyväksyin silti itseni. En halua sillä loukata ketään jos kerran faktat omasta vartalostani. Rakastan silti kroppaani :) Kai ymmärrät?♥

   Poista
  2. Anonyymi10/27/2014

   Mene mielesipahoittaja muualle kitisemään. Oletko itse huonoitsetuntoinen tämän postauksen takia?

   Poista
 10. Anonyymi8/28/2014

  Wau! Tosi hyvin kirjotettu :) ! Ja ite en osaa rakastaa kroppaani koska olen muita pitempi ja sen takia tunnen itteni isoksi :/ mutta tuo auttoi (kirjoituksesi siis:D) ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Osaa rakastaa, jokaisella on ainutlaatuinen kroppa mitä kuuluu rakastaa♥

   Poista
 11. Anonyymi8/28/2014

  Tommonenhan naisen kroppa pitääkin olla. Pitää löytyy muotoja t.poika

  VastaaPoista
 12. Anonyymi8/28/2014

  Ihanaa et joku viimein uskalsi! Toivottavasti tajuut että kuinka paljon ihmisiä tää rohkaisee. Kaikkee hyvää sulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihana kuulla♥ Toivottavasti rohkasee! :)

   Poista
 13. Ihana postaus! Pisti miettimään ihan eritavalla, kun aikasemmin. Pitää olla tyytyväinen siihen,mitä on annettu, Oikeestaan ensin pitäis löytää se terve itsetunto, ennenku voi omaa kehoo rakastaa. Tuntuu vaan et omien kavereiden keskellä vaipuu epätoivoon ku tuntee ittensä niin rumaks. Sosiaalinen media asettaa kovia paineita meille nuorille...
  Mutta tää postaus oli ihana, jollain tapaa sain itestäni revittyy vähän kuorta.
  kiitos Jenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marsku♥ Juurikin näin, puhuit ihan totta. Ihana kuulla :)

   Poista
 14. Wau upee postaus! Sai mut ainaki pikkusen arvostamaan omaa kroppaani! Ihana blogi sulla, kaikkee hyvää sulle :)
  http://insideofdream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!♥ Sinulle myös :)

   Poista
 15. Anonyymi8/28/2014

  Eli siis olet sinut omien kasvojesi ja vartalosi suhteen? Hieno homma, miksi sitten meikkaat jos olet sinut itsesi kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä miksi nainen olisi epävarma jos hän meikkaa? Typerä logiikka :D Kyllä itsensä kanssa voi olla sujut vaikka korostaa kasvojansa ja tykkää laittautua. Ei se oo väärin :)

   Poista
  2. Anonyymi8/28/2014

   Eli kasvoja saa ja ehkä jopa pitää korostaa ja laittaitua, mutta ei kroppaa? Kuulostaa enemmän laiskuudelta. Vihaisia komentteja odotellessa

   Poista
  3. Tottakai saa! En ole missään vaiheessa kieltänyt ketään urheilemasta. Kyllä itsestään kuuluu ja pitää huolehtia! :)

   Poista
  4. Anonyymi8/28/2014

   Et taida olla ihan penaalin terävin kynä? Naaman korostuksella ja yli meikkaamisella/on aika suuri ero. Sinä olet juuri jälkimmäisessä junassa. Mitenköhän tämän kysymyksen nyt muotoilisi, että sinäkin sen alkoholin liuottamilta aivoiltasi ymmärtäisit. No aloitetaanpa vaikka siitä, että ylipäätänsä jos ihmisen tarvitsee ylimeikata/ ylikorostaa ulkonäköään, se vain kertoo siitä, että ihminen tarvitsee "maskia" peittääkseen todellisen minänsä. No miksi se pitää peittää? Varmasti siksi, että tämä persoona on epävarma olemuksestaan, ulkonäöstään tai vastaavasta. Joten tästä pääsemmekin tähän ristiriitaan joka oksettaa minua syvästi kun luen imelän ripulin makuisia postauksiasi, missä kerrot päässeesi yli siitä, että et ole tyytyväinen itseesi. Ai olet vai? No miksi sitten meikkaat ja tälläät itseäsi enemmän kuin luonnonkauniin ihmisen tarvii? Ymmärtäisin kyllä jos vain suoraan myöntäisit, että olet luonnostasi ruma ja sen takia joudut meikkaamaan, ettei ihmiset saa oksennus refleksiä kadulla kulkiessaan, tosin tässä herää taas ristiriita mikä saa pohtimaan kumpi onkaan oksettavampaa, pistää kilo pakkelia naamaan näin lyhykäisyydessään vai olla luonnollisesti oksettavan näköinen.

   Ps. pistäppä itsestäsi naama kuva ilman mitään meikkejä, kun niin itsevarma "nainen" olet.

   Poista
  5. Voi hyvä ihminen sun juttujes kanssa. Jos yhtään seuraisit mun elämääni mm. instagramissa, jonne juuri päivitin täysin luonnollisen hyvän yön kuvan seuraajilleni taitaisi ääni muuttua kellossa. Terveisin. ERITTÄIN ITSEVARMA NUORI NAINEN. En jaksa käydä ainaista taistelua teidän anonyymien kanssa, jotka laitatte sanoja bloggaajien suuhun. Bloggaaja itse tietää kuka on, mistä kirjoittaa ja mitä tekee elämässään. Jos olet noin kovin närkistynyt mun meikkaamisestani, mitä ylipäätään teet blogissani tähän aikaan noin aggressiivisena? Kuvitteletko todellakin, että kuka tahansa ihminen tekisi tällaisen postauksen ja tietäisi, että joutuu varmasti myös negatiivisten ihmisten ympyryöimäksi? Ei kovin moni tee tämän tapaisia postauksia. Ja arvaa minkälaiset ihmiset uskaltautuu kertomaan julkisesti mielipiteensä? Itsevarmat ihmiset.

   Poista
  6. No voi vittu. Mulla ainakin on aina ollu hyvä ja tasanen iho. Käytän silti meikkiä naamassani, iha vaa koska haluan meikata ja tykkään meikata. Mulle se on ainaki iha se ja sama miten joku toinen meikkaa, eikä sen pitäis rakas anonyymi vaikuttaa sunkaa elämään? Oon oikeesti tosi surullinen sun puolesta näistä sun oksennusreflekseistä mitä saat varmaan monesti päivässä kaupungilla. Musta ihminen saa olla sellanen ku haluaa, meikata niinku haluaa mut ihan tosi, tollanen turha paskan jauhanta ja pään aukominen pitäis yksinkertasesti vaa jättää pois nii maailma olis taas astetta parempi paikka olla ja elää.

   Poista
  7. Voi olla sinut itsensä kanssa, ja silti KOROSTAA hyviä puolia meikatessa ja pukeutumisessa.Eri asia maalata kasvot pelleiksi, kuin hento korostava meikki. Miksi meikkaamisesta tehdään aina niin pinnalliseksi?? Ite meikkaan, mutta AMK:ssa olin joka talvi ilman meikkiä, ihan vain koska en jaksanut meikata(Ja minä kaksoimoralistina yritän toitottaa kavereille että ei meikkaamiseen mee ku parhaimmillaan 10min. Että "täytyy herätä aikaisin" ei ole syy olla meikkaamatta) Eikö kivojen vaatteiden ostaminen ole aika sama?

   Poista
  8. Sara, sanoit hyvin tuon: Miksi meikkaamisesta tehdään aina niin pinnalliseksi kohdan! Harmi juttu jos joidenkin ihmisten mukaan meikkaaminen ja hyvien puoliensa korostaminen tekee ihmisestä feikin ja epäitsevarman. Itse arkiviikolla en meikkaa, koska siihen ei jää aamuisin yksinkertaisesti aikaa. Viikonloppusin on aina kiva laittaa räväkkä meikki viihteelle esimerkiksi! :)

   Poista
 16. Anonyymi8/28/2014

  Aika kissa ;D nainen joka on itsevarma ja sinut oman muodokkaan kroppansa kanssa on parasta mitä tiedän. Kaikkee hyvää sulle ja pidä lippu korkeella. Ps. Kiitos hirveestä heijarista

  VastaaPoista
 17. Anonyymi8/28/2014

  Aivan mahtavaa Jenna!♥

  -jansku

  VastaaPoista
 18. Anonyymi8/28/2014

  Aivan mahtavaa Jenna!♥

  -jansku

  VastaaPoista
 19. Anonyymi8/28/2014

  Vitun huora, miks myrkytät suomen nuorisoo tolla paskalla, paremmin toimis että " tehkää itellenne jotain ettette oo yhtä vitun läskejä kun minä"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoivoi. En kehota ketään lihomaan tai syömään epäterveellisesti. Kehotan jokaisia tekstissäni rakastamaan itseänsä ja vartaloansa.

   Poista
  2. Anonyymi8/28/2014

   ehkä naurettavin kommentti ikinä, tästä kommentista tulee vain mieleen että sinä itse et ole sujut itsesi kanssa etkä todenäkösesti koskaan tuu olemaankaan. Tää ''paska'' on parasta ja tähän mennessä parhain aihe mitä ihmine voikaan kirjottaa, moni saa tästä varmasti apua ! ja autto myös minuakin ymmärtämään miten rakas oma vartalo on vaikkei timmi olekkaan, enkä haluaisikaan olla muodoton.

   Poista
 20. Wau, upeita kuvia Jenna! Hatunnosto, näytät niin hyvältä! <3

  VastaaPoista
 21. Anonyymi8/28/2014

  Sä oot tosi upee ja kaunis muija!:) kiitos näistä ihanista, auttavista sanoista ja kuvista<3

  VastaaPoista
 22. Anonyymi8/28/2014

  Somessa joku oli tykännyt tästä. Otsikko toi mielenkiinnon takia lukemaan tänne. Pakko sanoa että oma vaimo on samaa kokoa kanssasi ja rakastan häntä juuri sellaisena. Ja itseasiassa tykkään vähän muodoista. Ei tosimies mitään luukasaa halua rakastella. Herätkää te malleja ihannoivat nuoret tytöt todellisuuteen.

  -tosimies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi8/28/2014

   Tosimies ei arvostele naista koon perusteella tai kutsu halventavasti luukasaksi. :-) Aluksi kommentti vaikutti asialliselta ja söpöltä, puhuit joo vaimostasi kauniisti mutta loppua kohden tuli vain mieleen että taisit käyttää tosimiestä juntin synonyyminä. Postauksen tarkoitus oli mielestäni se, että kaikkien tulisi rakastaa itseään ja kehoaan, eikä se olisi vain muodokkaiden naisten oikeus.. Jenna oot kyllä upea ja postaus itsessään oli hyvä !! :-)

   Poista
 23. Ei vitsit! Tuli oikeen hymy huulille ku tätä kuvaa oli joku jakanut fb:ssäkin... Paino, koko ja ulkonäkö on tällähetkellä kaikkien päänvaivana tän fitness-buumin takia. :( Oot kyllä rohkee typy kun uskallat ottaa tämmösen asian tälleen esille, sua saa ihailla !! :) ♥ Go Jenna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :)♥ Ymmärrän täysin nuoria kun on kauheet ulkonäköpaineet mm. fitness buumin keskellä sun muun, mutta älkää antako niiden masentaa teitä. En myöskään tarkoita tällä tekstillä, etteikö itsestään kuulu pitää huolta, sillä tottakai urheileminen ja itsestään huolehtiminen on tärkeää :) Kunhan muistaa pitää sen järkevänä♥

   Poista
 24. Anonyymi8/28/2014

  Olet mahtava,rohkea ja kaunis!:) hyvää tekstiä. Arvostan

  VastaaPoista
 25. Anonyymi8/28/2014

  En kestä oot nii kaunis! :) omaat kauniin vartalon ja kauniit kasvot ja mahtavan luonteen ♥ upea teksti :)tsemppiä!

  VastaaPoista
 26. Arvostan sun rohkeutta todella paljon! Mahtavaa tekstiä!

  http://kristiinaregina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Anonyymi8/28/2014

  sä et edes ole mikään lihava, mun mielestä just sopiva! mut tää oli tosi hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
 28. Anonyymi8/28/2014

  Wautsi että oot upeen näkönen mimmi ❤mun mielest sull on just hyvä kroppa!:) Itse olen suunnilleen saman kokoinen mutta en kyllä niin itsevarma kun sä. Oot kyllä hyvä esimerkki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Oot varmasti upea♥

   Poista
 29. Upea postaus:) ! Arvostan rohkeuttasi suuresti:)!

  VastaaPoista
 30. Anonyymi8/28/2014

  Hyvä mutta ujo postaus koska kuvissa filtteri. Toki suosittelen kaikkia tavoittelemaan omaa normaalipainoa (terveyden kannalta) ei lievästä ylipainostakaan stressiä saa ottaa. Onhan mielenterveyskin suuri osa terveyttä ;) Terveisin normi- lievän ylipainon molemmilla puolin pyörivä jätkä ps. kohtuus kaikessa myös liikunnassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstissä ei olekkaan puhuttu, että pitäisi lihoa ja syödä epäterveellisesti. Jotkut ovat tainneet tajuta tämän tekstin ja kuvat väärin jollain tapaa :) Kehotan jokaista olemaan tekstissä sellasia millaisia haluavat olla ja osata rakastaa itseään.

   Poista
 31. Kiitos♥

  VastaaPoista
 32. Anonyymi8/28/2014

  Kiitos, että muistutat ihmisiä tärkeästä asiasta ja älä välitä noista vihaajista ne on vaa kateellisia, koska eivät uskalla ite tehä tämmöstä! Iso kiitos vielä kerran<3:)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi8/28/2014

  Mä olin ennen muodokkaampi, nyt olen laihtunut mielestäni liikaa.. olen 173cm ja painoin ennen 64 kg ja nykyään 54.2kg haluaisin lihoa mut en onnistu siinä tai sit en vaa osaa. Ja.eipä kyllä oo varaakaan mässäillä älyttömästi. Osa syynä voi olla myös etten juo enään, ja hankin koiran ja käyn lenkillä joka pv, muutaman pitkänlenkin päivässä. Ärsyttää haluun mun entisen perseen takas. :-D Onha se poikaystäväni mielestäni herkku nyt mut vois olla herkumpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen tekee tietysti omat valintansa elämässään ja me jokainen viihdytään erilaisissa vartaloissa! :)

   Poista
 34. Anonyymi8/28/2014

  Mitä vittua nä kateelliset huorat täällä kommentoi, jos ne ajattelis et olet ruma ja tyrkky ei ne tänne jaksais kirjottaa. Niitä vaan vituttaa se ettei niillä ole luonnetta/ulkonäköä ryhtyä tollaseen nuorten tukemiseen. Et huorat jättäkää kirjottamatta ketään ei kiinnosta te onnettomat paskat. Ps. Entiiä meikkityylistäsi, mut jotkut pitää paljosta meikistä, se ei kerro mitään luonteesta, sille pellelle joka sitäkin meni provosoimaan heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei viitsisi kumminkaan tulla huorittelemaan tänne ketään. Kielenkäyttö voisi olla vähän hienovaraisempaa, vaikka tänne tultiinkin mua haukkumaan. Niihin pitää osata vaan suhtautua ja ottaa korvasta sisään ja toisesta ulos. Kiitos kumminkin kun puolustat :)

   Poista
 35. Anonyymi8/28/2014

  Tää oli asiaa! Kiitos ja hali tästä tekstistä, ja oikeesti oot kaunis, luonnollinen nainen (ihan sama sen meikin kans ;D). Minä oon ite koulukiusattu ja sairastanu syömishäiriötä aaltoilevana, ja tämä kirjotus pistää miettii, jos mä en ookkaa läski, lehmä, tai se luokan ryhävalas. Ehkä mä oonki ihan kaunis ja normaali kun ei luut törröttele.. kiitos oikeasti sinulle, olispa tämmöisiä ihmisiä enemmän ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Sä olet kaunis, muista se :)

   Poista
 36. Anonyymi8/28/2014

  Oot kyl rohkee! Muaki on kiusattu ala- ja yläasteel koska oon ehkä vähä pyöreempi ku muut, joten sen takii itseluottamus on nollas.
  Mut tää sun teksti on rohkaseva (varmasti monelle muullekki!) Kiitos siitä! (:
  Laitaks muute instagramissa paljo tän kaltasii julkaisui? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Kiusaaminen on vakava asia ja siihen kuuluis kyllä puuttua enemmän :( Tosi ikävää touhua! En yleensä laita, mutta nyt päätin vetästä rohkeen idean ja kannustaa muita :)

   Poista
 37. Anonyymi8/28/2014

  Mun mielestä tää on loistava postaus ja puhut asiaa, mutta jäi harmittamaan, kun joistain kommenteista sai kuvan, että laihat olisivat jotenkin huonompia kuin normaali kokoiset tai siitä ylöspäin :-/ itse olen kamppaillut koko ikäni syömishäiriötä vastaan ja en voi mitään sille etten vaan voi lihota :-/ okei, väärä sanavalinta toi "voi", mutta toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitan :-)
  Tajusin kuitenkin idean ja oon samaa mieltä siitä kuinka kaikkien pitäisi olla tyytyväisiä itseensä sellaisena kuin on! Oot erittäin rohkea, kun uskalsit julkaista itsestäsi noita kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstissäni kirjoitin, että jokainen on ainutlaatuinen. Harmi jos jostain kommenteista olet saanut kuvan, että hoikat olisivat muka huonompia. Tietysti jotkut voivat ajatella noin kun mun kokoinen nainen teki tällaisen postauksen, mutta yhtälailla mua hoikempi tyttö olisi voinut tehdä tämän kaltaisen postauksen ja sanoa tekstissään: jokainen ihminen on kaunis :) Kiitos♥

   Poista
 38. Anonyymi8/28/2014

  tosi upee teksti ja oot upean näköinen ! hyvä että joku uskaltautuu olemaan juuri oman itsensä kokoinen eikä vain nykyajan ihanne treenattu/timmi !♥ upeaa !

  VastaaPoista
 39. Anonyymi8/29/2014

  Hyvä postaus!! Nostan hattua! 👍👍 ps. Mistähän tuo amerikka paita on ostettu?? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Bisters.fi :)

   Poista
 40. Sä olet ihanin <3

  VastaaPoista
 41. Anonyymi8/29/2014

  Ihan käsittämätöntä et joku voi haukkuu tollasta kroppaa! Itse olen saman pituinen, mutta n 5-7kg painavampi. Enkä pidä itseäni erityisen muodokkaana, kun ei ole tissejä nimeksikään :D arvosta tota mitä sinulla on, mulle se on unelma/tavoite.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Ja arvostan! Toivottavasti moni muukin arvostaa kroppaansa :)

   Poista
 42. Anonyymi8/29/2014

  Heippa ! Upea postaus! Oot kyl huippu nainen!:) en taas ymmärrä näitä ihmisiä jotka tulee kitisemään "onks laihat huonompii" plääplää.. Kaikille tiedoksi että tämän postauksen ideana taisi olla se että jenna on sujut OMAN vartalonsa kanssa! Ja kehottaa muitakin olemaan! Olet sitten vaikka langan laiha tai isompi kokoinen! Mitä väliä, kunhan itse olet omaan ruhoosi tyytyväinen!:) anteeksi kielenkäyttö mutta ottaa taas vaihteeksi hermoon nämä niin sanotusti jostain katkerat ihmiset joilla ei varmastikkaan olisi pokkaa ottaa itsestään tämän kaltaista kuvaa(vähissä vaatteissa) yms. Huoh.. Ei voi muuta sanoa, on meitä joka junaan.. Omasta mielestäni tämä postaus on todella asiallinen! Ei mulla muuta! Pidähä lippu korkeella ja jatka samaan malliin! Ps sulla on hyvä kroppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!♥ Juurikin näin miten kirjoitit! Huikeeta, että mainitsit myös asiasta :)

   Poista
 43. Jenna sä oot upee nainen ja puhut täyttä asiaa! Toi sun itsevarmuus on aivan mahtava!<3

  VastaaPoista
 44. Anonyymi8/29/2014

  ❤ kiitos jenna taas kerran itsetunnon kohottamisesta. Todellakin kiitos. Näytät upealta! ❤

  VastaaPoista
 45. Anonyymi8/29/2014

  oot tosi kaunis :) minkä ikäne oot? mistä päi oot? :)
  T. äijä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) 18 ja Pirkanmaalta.

   Poista
 46. Anonyymi8/29/2014

  Hyvä kirjotus! En oikeen tajunnu että miten joku voi ymmärtää tän timmejen dissaamisena? :D Varmaan vaan hakemalla hakee itkemisen aihetta. Sanoma selvästi oli että kannattaa rakastaa itseensä ja omaa vartaloaan sellasena ku se on, miettimättä muiden mielipiteitä. Terveisin timmi-mimmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Luultavasti jotkut vähän ymmärsi väärin sen, kun kirjoitin instagram kuvaani etten ole ikinä ollut timmi tai treenattu, mutta rakastan silti vartaloani. Haluan vielä yleisesti tähän sanoa sen, että tarkoitin sillä vain ja ainoastaan itseäni. En tarkoittanut loukata ketään sillä :)

   Poista
 47. Anonyymi8/29/2014

  Haluun viel kertoo painoon liittyvää asiaa. Elikkäs kenekkää ei kantsi/eikä sais verrata omaa painoa muitten painoon koska
  a) pituus on eri
  b) lihas on painavampaa ku läski ni ei voi verrata
  c) kaikilla on erillaine elimistö. Seki vaikuttaa ei tiesti hirveenä mut kuitekki. Joku kuluttaa enepi ja toine vähempi. Tiiättekö mitä tää 13v tyttö ällöö nii paljo et ei mitää muuta!! No määpä kerron; aivan ylilaihija anorektikoita joilla on tiimalasivartalo ja vähintää 3kg silikonitissit. Miettikää. Siis suurin osa nuorista pyrkii siihe amoreksian partaalle tyylii.

  VastaaPoista
 48. Anonyymi8/29/2014

  Sulla on kaunis ja naisellinen vartalo :) Ei kaikkien tarvikaan olla nykymuodin mukaisesti treenattuja ja timmejä,niin että jokainen vatsapala erottuu. Itseasiassa tuollainen naisellinen "pyöreys" on oikeesti niin paljon paremman näköistä!
  Jokaisella on omat kauneusihanteensa ja kaikilla pitäisi olla oikeus tuntea olonsa hyväksi kropassaan. Ilkeät haukkujat voisivat oikeesti mennä välillä itseensä,miksi purkaa omaa pahaa oloaan toisiin ihmisiin? Sellaiset kommentit kertoo aina enemmän siitä haukkujasta kuin kohteesta. Todella rohkea ja ajatuksia herättävä postaus :) Susta huokuu sellainen kauneus myös sisältäpäin,jokaisen pitäisi ottaa siitä oppia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista
 49. Upeat kuvat! :) Aika kissa, mauu!!!

  VastaaPoista
 50. Mun mielest et oo yhtää lihava vaa just sopiva! :) ja ihana postaus ♥

  VastaaPoista
 51. Ainiin unohtu sanoo! ku näin tän postauksen nii heti tuli paljon parempi mieli ja semmonen ajatus et hei mä oonkii iha hyvä!

  VastaaPoista
 52. Anonyymi8/30/2014

  Rohkee veto, mutta en täysin ymmärrä pointtia kun et kuitenkaan ole millään tasolla lihava. Et toki ole timmi, mutta silti näytät normaalilta. En usko, että ko. postauksesta oli apua oikeasti lihaville. Jos olisit lihava, selluliittinen yms. et voisi käyttää minishortseja ja ihoa myötäileviä paitoja. Kyse ei ole hyvästä itsetunnosta vaan oikeasti näytät hyvältä, normaalipainoiselta ihmiseltä kuvissa.

  Itse olen kamppaillut koko elämäni sen kanssa miltä näytän, teini-ikäisenä painoin alle 50kg ja reiluna parikymppisenä ainakin 80kg, tänä päivänä 26 -vuotiaana olen normaalipainoinen ja tavoitteena on ainoastaan kiinteyttää vartaloani, sitten olen tyytyväinen (pituutta löytyy 172cm). Kyllä se ikä tuo sitä varmuutta niille joilla sitä ei ole siihen asti ollut.

  Loppujen lopuksi ainoastaan itse pystyy vaikuttamaan siihen miltä näyttää.

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksen tarkoituksena ei ollutkaan siis kannustaa ketään lihomaan tai syömään epäterveellisesti. Kannustan nuoria hyväksymään itsensä ja terveys on myös osa sitä. Silloin kun syö hyvin ja myös urheilee, olohan on todella ihana ja virkeä! :) Ja vaikka sitä painoa tai muotoa löytyisi enemmän ja tykkää siitä vartalosta, silloin myös pysyy siinä kehossa. Yhtälailla jos joku viihtyy hoikassa vartalossaan, silloin myös pysyy siinä kehossa! Simppeli juttu :)

   Poista
 53. Anonyymi8/30/2014

  Aivan ihana :)

  VastaaPoista
 54. Anonyymi8/30/2014

  Sä olet aivan upee ;o

  VastaaPoista
 55. Anonyymi8/31/2014

  Siis wau ! Sä oot oikeesti älyttömän upee mimmi! Sust on tullu mulle esikuva ja tän sun kuvan ja tekstin myötä mun itsetunto kohos vähän koska tuntu siltä kavereitten seurassa että oon läski/lihava koska mun. Kaverit oli tosi upeita ja sit se masenti tosi paljon mut ku näin tän ni tajusin että mun vartalo on tämmösenää hyvä ja et mun itsetunto rupee kohoo tästä pikku hiljaa! Kiitos♥ oot älyttömän upee mimmi!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Ja ihanaa kuulla♥

   Poista
 56. Anonyymi8/31/2014

  Oot kyl rohkee ja inspiroit muita , jatka samaan malliin Jenna !!<3

  VastaaPoista
 57. Anonyymi8/31/2014

  en ole mistään laihimmasta päästä ja aina kun kokeilen jotain vaatteita vedän mahaa sisään päin ja ajattelen että olisi paljon parempi jos olisin laihempi. pukeudun todella isoihin paitoihin koska en uskalla laittaa kouluun mitään sopivaa vaatetta. olen kuitenkin normaalipainoinen ja olenkin aina ollut. mistä saisin lisää itsevarmuutta? -13v tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lueppa tämä postaukseni: http://jeannays.blogspot.fi/2014/02/olet-oman-elamasi-supersankari-ajatuksia.html ♥

   Poista
 58. Voi että, sä olet upea nainen! ♥ Oon sun askia ja blogia lukemalla oppinut paljon itsearvostusta ja oot myös ollut vakavan syömishäiriön ja pelottavan vääristyneen minäkuvan korjaaja mulla, kiitos ja jatka samaan malliin ♥♥ Oikein kivaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 59. Anonyymi10/07/2014

  Kiitos ihan mielettömästi tästä postauksesta! <3 Tää antaa lisää tsemppiä ainakin mulle! Tälläset postaukset liian usein menee siihen, että niissä samalla mollataan laihoja naisia, mut tää ei ollu sellanen!

  VastaaPoista
 60. Anonyymi10/15/2014

  Moikka! Mä olen just alottanut yläasteen. Tiedän olevani hieman ylipainoinen. Olen 152cm pitkä ja painan noin 63kg. Musta tuli 6Ik todella ujo, enkä esim. uskalla enää käyttää farkkuja. Tuntuu että kaikki tuijottaa ja ajattelee sitä miten iso mä olen. Kavereiden kanssa saan olla oma itseni, mutta kun nään niitä tosi upeita, kauniita vartaloita koulun käytävillä yms. mua alkaa ahdistamaan. Olen jopa pari viime päivää ollut lähes syömättä. En tiedä mitä mun enää pitäis tehdä.. Itseluottamus on todella alhaalla. Kiitos tästä upeasta tekstistä! :) haluaisin kysyä, että miten oot saanut noin hyvän itsetunnon ja onko sulla mitään vinkkejä miten parantaa sitä? :) kiitos kovasti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 63 kilonen ei ole kyllä mun korvaani millään lailla ylipainonen, mutta tietysti jokainen näkee itsensä erilailla. Jokainen ihminen kehittää itsetuntoonsa ja itseluottamustaan eritavalla, mutta mä hoin ylä-asteella koulukiusattuna vaan päivittäin itselleni ennen kouluun lähtöä, että olen upea ja vahva nuori, jolla on koko elämä edessä. Myös esimerkiksi urheilu autto mua kauheesti jaksaan! Ihan 15 min lenkkikin teki mielelle hyvää ulkona :) Itsetuntoahan täytyy kehittää päivittäin. Se ei koskaan välttämättä pysy samana, sillä se voi romahtaa koska vaan pahan tilanteen tullen elämässä. Pää pystyssä vaan ja positiivisella mielellä eteenpäin aina! :)

   Poista
 61. Anonyymi10/29/2014

  Moikka!
  Luen ekaa kertaa sun blogia ja luin samantien näitä vähän vanhempiakin postauksia. Mulla ei oo yleensä tapana kommentoida postauksiin, mutta nyt vaan oli "pakko." Oot aivan mielettömän ihana ja henkisesti vahva, upea nuori nainen! Oli niin ihana lukea tällästä postausta kaiken tän fitness kohun keskellä, mikä on meikäläisen itsetuntoa saanut laskettua. Sun kaltaisia ihmisiä pitäisi olla enemmän, tollasta aitoutta ei oo tullu vastaan pitkään aikaan! :)
  Kaikkea hyvää sulle <3
  - Erika

  VastaaPoista
 62. Anonyymi11/08/2014

  Sanattomaksi vetää... Oot aivan huikee mimmi!!!

  VastaaPoista
 63. Anonyymi11/20/2014

  So where did I leave my eye bleach again....

  VastaaPoista