BY. JENNA JULIET

Ekat ripsienpidennykset, uudet kengät & kuulumisia

Heippa♥  Täällä jälleen taas. Koulu starttasi mulla tämän viikon maanantaina, joten olen ollut blogista sen takia poissa muutaman päivän ajan. Meidän koulun lähellä on myös kosmetologikoulu, joten päätin kysyä tuttavaltani ensimmäisiä ripsienpidennyksiä itselleni.Sain ne vielä todella edullisesti ja näistä tuli tosi kivannäköset & luonnolliset!

Lähdin tänään nyt alkuillasta pois koulusta, sillä mulla on huomenna suihkurusketus & Helsinkiin lähtö.
Weekend Festivaaleilla olen  vain perjantain, sillä mut valittiin Miss Tampere semifinaaleihin, joten mun on lähdettävä jo lauantaina Helsingistä kisoja kohti. Mitään suuria tavotteita mulla ei ole enkä ole havittelemassa niinkään voittoa.  Pidän kilpailun lähinnä kokemuksena ja jos pääsen vielä parhaimpien joukkoon, oon kyllä todella yllättynyt ja tyytyväinen. Moni on ollut tosi ihmeissään tästä asiasta, että miten mun kokonen tyttö voi päästä edes missikisoihin, kun en ole niinkään treenattu tai hoikka.  Mä uskoisin näin, että kyseiseen kisoihin halutaan varmasti erikokosia naisia. Miss Tampere edustaa tietysti Tamperetta ja osallistuu tiettyihin tapahtumiin edustamaan. Olen itse luonteeltani sosiaalinen, todella puhelias & naurava, joten mielelläni menen kokeileen miten mun käy, vaikka en olekkaan kokoa XS-S. Edustan meitä isompikokoisia naisia näissä kisoissa ja haluan kertoa, että myös mun kokoset naiset voi pärjätä tuon tapaisissa kilpailuissa.

 Ei muutakun peukut pystyyn ja iloista mieltä kehiin! Sillä pärjätään jo pitkälle. :)

IMG_4924

IMG_4926

IMG_4921

IMG_4919

Love, Jenna.
17 kommenttia on "Ekat ripsienpidennykset, uudet kengät & kuulumisia"
 1. Anonyymi8/13/2014

  Mistä nuo pinkit kengät on? :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/13/2014

  ihanat noi valkoset ! MISTÄ :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/13/2014

  Toivotan sulle hirmuisesti onnea kisoihin! 🙌👍🏆

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/13/2014

  Onnea kisoihin!!:)

  VastaaPoista
 5. Onnea kisoihin ihana Jenna! <3

  VastaaPoista
 6. Wau, misu pistää matalaks kaikki siellä tolla asenteella! ;) Pus pus HIENO HOMMA!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi8/14/2014

  Mitkä ihmeen ripsienpidennykset nuo muka ovat? Pari karvaa siellä täällä :D Ja vielä ihan väärin tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ripsienpidennykset. Huomioi nyt ensimmäisenä se, että nää oli mun ensimmäiset ripsienpidennykset ja mulla on todella lyhyet omat ripset, mihin oli noita pitkiä ripsiä vaikeeta ensinnäkin laittaa. :)

   Poista
 8. Anonyymi8/14/2014

  Onnee jenna!!:) täällä pidetään sulle peukkuja ja mä oon sitä mieltä et sä tuut pärjään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Katsotaan miten käy :)

   Poista
 9. Anonyymi8/20/2014

  Mites ne Miss Tampere kisat meni?:)

  VastaaPoista