BY. JENNA JULIET

Ajatuksia eilisestä elokuvasta

Lähdin eilen kaupunkiin A:n kanssa katsomaan Tähtiin kirjoitettu virhe elokuvan illalla. Mulle oltiin suositeltu kyseistä elokuvaa tosi paljon sosialisessa mediassa, joten päätin A:n kanssa, että lähdetään katsomaan kyseistä leffaa. En ollut katsonut traileria enkä lukenut mistään, mistä elokuva kertoo, koska halusin pitää sen yllätyksenä. Moni ihminen sanoi mulle, että nenäliinoja kannattaa ottaa mukaan, sillä leffa oli kyllä kieltämättä tosi surullinen. Mulla jäi kauheen haikee fiilis kun poistuttiin Plevnasta. Rupesin ajatteleen elämää paremmin ja sitä, mitä kaikkea mullakin on. Oon nuori, terve, mulla on perhe, ystäviä, koulutus.. Ihan kaikkea. Kun elokuva alkoi, tajusin tietysti heti mistä se kertoi. Se aihe oli mulle todella arka, koska tuttavallani on syöpä. Se miten elämänilosia useimmiten sairaat ihmiset on, se on jotain niin kaunista. Ne elää tavallista elämää ja yrittävät oikeasti tehdä itse niin paljon kun pystyy. Mä arvostan niin paljon niitä ihmisiä, jotka taistelee vaikeiden sairauksien kanssa. Mulla on itselläni tosi paha astma, mutta silloin kun oikeasti nään vielä sairaampia ihmisiä, mä en valita mun sairaudesta. Tämä sairaus on vielä pieni verrattuna oikeasti siihen, mitä jotkut ihmiset kokee. Jokaisen meistä kannattaa joskus miettiä mistä valittaa. Suosittelen käydä katsomassa kyseisen elokuvan, sillä se saa miettiin tosi paljon elämää. Nyt tiedän, että vaikka joskus oon poissa, olen varmasti jonkun sydämessä. Mun ei tarvitse olla tiedetty tai rakastettu koko maailmassa. Vaan se riittää, kun joku oikeasti rakastaa mua koko sydämellään. Se on tärkeintä. Näillä ajatuksilla tällä kertaa..♥


Love, Jenna.

14 kommenttia on "Ajatuksia eilisestä elokuvasta "
 1. Haluisin nähdä ton leffan :) ihan törkeen nätti kuva susta toi eka ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi leffa oli todella hyvä, suosittelen! :) Kiitos♥

   Poista
 2. Oon lukenut ton kirjan ja se ainakin oli ihan superkoskettava, haluaisin kyllä nähdä ton leffankin vielä joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä ehdottomasti kattoon! :)

   Poista
 3. Tuo leffa on varmasti hyvä, siinä on hyviä biisejäkin. Ja kuvat ovat kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihana♥ Kiitos Johanna :)

   Poista
 4. Katsoin tuon leffan ja samat fiilikset jäi! Varmaan koko sali kuuli mun itkun, ei vaan voinut olla itkemättä.. :'D Jo siinä kohtaan ajattelin mielessäni kaikkea mitä mulla on..
  Aivan ihanan tekstin kirjotit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se oli kyllä niin super koskettava! :D Täällä Tampereellakin koko sali melkein itki, mut se oli kyllä todella surullinen. Jäi haikeet fiilikset :(♥ Ja kiitos:)

   Poista
 5. Mä jään kauheasti miettimään sellasia leffoja, missä on syvällisempi sanoma, moneksi yöksi.. :) Se on välillä melko hämmentävää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietiskelin koko viime yön! :D ♥

   Poista
 6. Anonyymi8/08/2014

  Eihä astma sillä tavalla ole sairaus tai mitenkään vaarallinen, itsekkin olen siis astmaatikko ollut pienestä asti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietystikkään ole paha tai vaarallinen, mutta kyllä se on mun elämää jonkun verran hankaloittanut. Nyt varsinkin kun se on pahentunut mulla, mutta en aio valittaa, koska jotkut ihmiset on kuolemansairaita tälläkin hetkellä.

   Poista
 7. Anonyymi8/09/2014

  onko se sun Amalia kaveri ees 18 vuotta? :D se näyttää iha 16 vuotiaalta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole 18. Hän on mua vuoden nuorempi ^^

   Poista