BY. JENNA JULIET

Uudet pidennykset & farkkushortsit

Tilasin viime viikolla uudet pidennykset. Mun vanhat pidennykset ovat menneet jo niin huonoon kuntoon, joten oli aika jo ostaakkin uudet pidennykset! Käytän itse clip on hiustenpidennyksiä, jotka ovat kätevät ja osoittautuneet mulle itselleni parhaaksi. Useimmiten pidennykset ovat mulla käytössä pari kertaa viikossa, joten clip on hiustenpidennykset ovat senkin takia kätevät. Arkena koulussa en käytä ollenkaan pidennyksiä, sillä tykkään pitää nutturalla tai poninhännällä hiuksia opiskellessa. Töissäkin olen tottunut pitään hiuksia kiinni, joten sielläkään ei tule käytettyä hiustenpidennyksiä. Tuote oli saapunut tänään postiin aamusta, joten kävin nyt illalla hakemassa postipaketin, mistä löytyi upeat hiustenpidennykseni. Useimmiten vaalein vaihtoehto on kellertävä pidennyksissä, joten sävytin hiuksia Goldwellin hopeeshampoolla ja niistä tuli juuri oikean väriset! Pidennyksiin on myös hyvä käyttää niihin kuuluvia hoitoaineita ja shampoita, sillä ne pitävät pidennykset hyvässä kunnossa pitkään. Kävin myös ostoksilla tänään Seppälässä. Matkaan tarttui farkkushortsit, jotka tulevat käyttöön näillä näkymin Blockfesteille & Weekendeille.

  Mistä te tilaatte usein hiustenpidennykset? Entä oletteko menossa festareille vielä tänä kesänä? :)

IMG_4756

IMG_4763

IMG_4760

♥: Jenna
11 kommenttia on "Uudet pidennykset & farkkushortsit"
 1. Anonyymi7/09/2014

  Itse tilaan dream hairilta hiusten pidennykseni ( platina blond, 8- osainen clip on sarja) itse kestänyt 2 VUOTTA, ja hyvässä kunnossa! Koska pesen ja hoidan niitä ohjeiden mukaan, hintahan on suolainen 120-150e, mutta kun nämä on nyt 2 vuotta ollut, niin säästöhän on suuri, nyt pitäs tilata uudet ehkä jo, mutta kun noin kauan kestää, niin hinta on tosi pieni, kun hoitaa oikein ne kestää kauan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, aika hyvin kestänyt! Täytyy joskus katsoa sieltäkin pidennykset käyttöön ja kokeiluun kun vanhat menee huonoks :) Kiitos vinkistä♥

   Poista
 2. Anonyymi7/10/2014

  Sun uuden pidennykset näyttää aidoilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavammin, sillä ne on aidot :)

   Poista
 3. Anonyymi7/10/2014

  Lush hairilta tilaan ja oon todennu parhaaks :) minkä hintaset muute noi sortsit oli? vois itekkii käyä kattoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin piti sieltä alkuun tilailla, mutta kuulin parilta tuttavalta vähän huonoo niistä, joten jätin väliin tilaamisen. Ne on 24.95e Seppälästä :)

   Poista
 4. Anonyymi7/11/2014

  Paljonko nuo pidennykset makso :) ?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi7/31/2014

  Seuraan sua ig.ssä ja luen sun blogii.. mun mielestä tunnut tosi ihanalta! Oot iha älyttömän nätti ja sul on hyvä kroppa oon sulle tosi kateellinen.. varsinki sun kropasta! :) oon itekki laviasta ja aattelin vaa sanoo et Marianne mattila puhuu susta kokoaja paskaa.. se sanoo et muokkaat sun kuvatki et näytät laihemmalta.. kaikkee tommosta lapsellista ja no se naine o itekki lapselline.. Se puhuu kaikista paskaa, mut susta vaa sen takii et on sulle kateelline. :D Aatteli vaa ilmottaa sulle :) mut sen lehmä jutuista ei kannata välittää.. tosiaa ois vaa iha hyvä jos sanosit sille jotaki, ku moni voi saada väärä käsitykse ja itekki alkuunsa otin sen jutut todesta ja ihmettelin et mimmone oot.. mut oikeesti oot ihan törkeen ihana!♥:)

  VastaaPoista