BY. JENNA JULIET

Päivän asua ja kesätyö saatu!

Moikka♥ 
Miten teidän viikonloppu on sujunut? Mun lauantai käynnistyi tänään jo aikasin aamulla, kun siivosin huonetta. Olen ajatellut pitää taukoa hieman bilettämisestä, sillä mun on oltava kesäkuussa skarppina joka aamu, koska alotan kesätyöt. Sain koko kesäksi töitä omalta alalta, joten olen todella iloinen tästä tilaisuudesta. Koulussa on mennyt hyvin & on mahtavaa päästä kesäksi töihin, sillä pääsee oppimaan uusia asioita ja kokemuksia alastani. Onko teistä moni saanut kesätöitä ja mistä? :) Mitään ihmeempiä ei ole tänä viikonloppuna tapahtunut, joten höpöttelyt jää tällä kertaa vähän lyhyemmiksi. Lopuksi vielä päivän asusta kuvia.

22juliet

IMG_4299

IMG_4297

IMG_4298

♥: Jenna
19 kommenttia on "Päivän asua ja kesätyö saatu!"
 1. Oi paljon onnea kesätöistä! (:

  VastaaPoista
 2. Oi hienoo ku oot saanu töitä :) Mieki sain oman alani töitä, kauppaan menen vähintään kuukaudeksi. Sen jälkeen katsotaan jatkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! :) Mahtava juttu hei, onnittelut myös :)

   Poista
 3. Anonyymi5/03/2014

  Minkälaisesta paikasta kesätöitä oot saanut?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitsin vaan, että omalta alalta. En halua tarkemmin kertoa nettiin, ymmärrät varmaan :)

   Poista
 4. you look fantastic!! I totally love your hair :)

  http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/04/2014

  Sori ku kysyn mut mikä sun oma ala sit on ? :) onnee ja oot kaunis<3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/04/2014

  Jotkut ne ei vaan opi ikinä poseeraamaan vaikka kuinka keikkuisivat kameran edessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä veikkailinkin vähän, että joku tulee sanoon mun poseeramisesta jotain negatiivista, mutta mä laitoin juurikin sen takia vähän epäonnistuneita kuvia tänne, että moni ymmärtäisi ettei mustakaan saa aina hyviä otoksia. Oon esim. todella jäykkä parissa kuvassa ja eihän mulla olekkaan mitään poseeraustaitoa, sillä en ole missi tai malli vaan tavallinen tyyppi :)

   Poista
 7. Onnee!!!!!!!!! <3 Sä oot hoikistunut hirmusesti! Kaunis kisu. Grrrr.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5/05/2014

  Tee mielipidepostaus missikisoista ja nykyisistä misseistä? :)
  Omasta mielestä nykyään lähinnä viidakon tähtösten ja bbn esikarsinta, sieltähän ne meidän pikku maailmanparantajat vuoden parin päästä löytyy :) mitään tekemistä enää kauneuden kanssa tolla touhulla, kukaan oikeasti kaunis ei edes lähde tommoseen huomiohuoraukseen mihin se on mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa missin titteli ei kuulukkaan ola maailman parantaja vaan edustaa suomalaista naiskauneutta maailmalla. Toivottavasti Jenna ei tee tästä mielipudepostausta koska silloin hän sortuu haukkumaan ja arvostelemaan muita, ja selkaisen jota on joskus kiusattu ei pitäisi ryhtyä moiseen olenkaan, kiska tietää miltä se arvostelu tuntuu.

   Mua ärsyttää että aina näitä missejä haukutaan ja solvataan laihoiksi ja tyrkyiksi, mutta esim lihavista ei saa sanoa pahaa sanaa. Ihan kuin se laihuus ja kauneus olisi jotenkin tuomittavaa. Jos ulkonäköä onniin miksi sillä ei saisi hakea huomiota ? Täytty aika helvetin sokea ja katkera naisten vihaaja olla jos väittää ettei misdikanditaatit joka vuosi ole aivan upeita neitokaisia. Jospa jokainen keskittyisi siihen omaan kuvaan sielä peilissä, siinä on aina jotain ei niin viehättävää jolloin ei muita voi arvostella.

   Ps. Voi jenna olet upea ! Onnea kesätöistä <3

   Poista
 9. oii vitsi noi vaattet o kivat sopii sul tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi5/18/2014

  huomaa kyl et sul on pidennykset. :d iha eriväriset ku omat hiukses.

  VastaaPoista