BY. JENNA JULIET

Madame Madeline - Red Cherry tekoripset

Bongasin Siljan blogista vähä aika sitten edullisen nettikaupan Madame Madelinen, mistä saat todella edulliseen hintaan erilaisia tekoripsiä. Sieltä löytyi mm. Ardellin tekoripsiä, mitä itse käytän ja alle 2e hintaan. Suomessa Ardellin tekoripset ovat esim Kicksissä 7-8e hintaluokkaa, mikä on todella suuri hinta. Onnekseni löysin ihanan Siljan blogista kyseisen verkkokaupan, ja lähdin heti ostoksille viime viikolla kyseiseen verkkokauppaan. Ajattelin tällä kertaa kokeilla Red Cherryn tekoripsiä, jotka ovat 100% ihmisten hiusta ja näyttävät todella luonnollisilta, eikä muovisilta niinkuin useimmat tekoripset mitä olen aikanaan käyttänyt. Tuotteet tulevat Jenkeistä, ja itse tilasin nämä viime viikon torstaina ja ne saapuivat tänään mulle kotiin. 
Olen ripsiin erittäin tyytyväinen ja kuinka nopeasti paketti tuli postissa. Olin siinä toivossa alussa, että näillä kestäisi tulla jopa pari viikkoa, mutta tulikin muutamassa päivässä! Nyt vielä odottelen eBaysta tuotettani, mikä lähetettiin Englannista viime viikolla. 

Mistä te tilaatte usein tekoripsenne ja minkä merkkisiä käytätte? 
Tykkäättekö käyttää, vai käytättekö ollenkaan? :)
IMG_4267

IMG_4277

IMG_4278
17 kommenttia on "Madame Madeline - Red Cherry tekoripset"
 1. Mä oon käyttäny irtoripsii reippaasti yli vuoden jo ja lemppariripset on eyluren ja kicksin cleopatra-malliset! Oon vaan aatellu siirtyy ebayn ripsiin kun ne on niiiin paljon halvempia :D Mut noi ripset näyttää kyllä aivan upeilta sekä laadukkailta :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eylurenkin ripset on kyllä tosi hyviä! :) Ja suosittelen ehdottomasti tilaan täältä Madame Madelinesta :)

   Poista
 2. Anonyymi4/22/2014

  Voisitko laittaa noista ripsistä silmissä kuvia? Ainakin paketissa näyttää tosi luonnollisilta eikä nimenomaan "muovisilta" :)

  VastaaPoista
 3. Onko noissa kalliit postikulut kun tilaa muutamat? :) mäkin haluisin nähä kuvia noista silmissä! :) noi Seppälän perus ripset mitä käytän on just sellasia muovisen näkösiä, niin olis kiva jotain vaihtelua välillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kalliit postikulut! :) Otan lähiaikoina kuvia nämä ripset silmissä, kun moni on toivonutkin :)

   Poista
 4. Anonyymi4/22/2014

  tätä on varmaan jo joskus kysytty, mutta miten sulla oikeen on varaa jatkuvasti uusiin vaatteisiin, kenkiin, tekoripsiin, koruihin yms? :o onks sun porukat rikkaita? :)

  VastaaPoista
 5. Ebay ollu aika kestosuosikki :D Viimeks tilasin 40 paria joulukuussa ja nyt alkaa olemaan vaan muutama jälellä, joten pitäs itellä kans tilata lisää :) Joo ota toki kuvia sit noista ripsistä ku sulla on niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta saa kyllä tosi edullisesti kaikkea ja aion jatkossa kanssa ostaa sieltä tavaraa kun on tarvetta! :)

   Poista
 6. Anonyymi4/24/2014

  yritätkö leikkiä olevasi suomenruotsalainen, koska sulla on vaaleet hiukset?

  puss puss, Sandra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahha :DD Tää oli hyvä :DD

   Poista
 7. Anonyymi4/24/2014

  Miksi et hanki ripsienpidennyksiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähtee omat viimesetkin ripset päästä niiden kanssa valitettavasti^^

   Poista
  2. Anonyymi5/10/2014

   Jos käyt ihan ammattilaisella laittamassa ripset, niin eivät varmasti kärsi omat ripsesi 😊

   Poista
  3. Anonyymi5/21/2014

   Nätimmältä näyttäisi tosiaan ripsienpidennykset ja aikaakin säästää meikkauksessa :) ootko koskaan kokeillu ammattilaisen laittamia ripsien pidennyksiä kun sulla noin väärä kuva niistä on?

   Poista
 8. Anonyymi1/13/2016

  Paljon sulla tuli näihin postikuluja? Kun sielä näyttää halvimmillaa saavan 9 dollarilla, ja se on mielestäni aika paljon :/

  VastaaPoista