BY. JENNA JULIET

Strassikoristeisen rintaliivien kanssa sopiva pitkähihanen & hiusdonitsi

Moikka ja kivaa keskiviikkoa kaikille!♥

Käväsin tänään metsästämässä Ideaparkista strassikoriste rintaliiveilleni sopivaa pitkähihasta. Kävin monta hyvää liikettä läpi, mutta lopulta bongasin hyvän lyhyen topin H&M:tä ja Seppälästä pitkähihasen mustan nappipaidan. Mun oli myös pakko ostaa H&M:stä hiusdonitsi, kajaali ja kaulahuivi. H&M:n kajaalia en ole ikinä testannutkaan, mutta tänään testasin ja se oli tosi hyvää! Hiusdonitsin kanssa mulla on vielä ollut hiukan ongelmia, sillä en ole ymmärtänyt tekniikkaa vielä kunnolla. Täytyypi tänään siis harjoitella sen laittamista illemmalla. Moni oli kysellyt, että laittaisin tänne kuvaa jonkun tietyn vaatteen kanssa joka sopii kyseisten strassikoriste rintaliivien kanssa ja nyt vihdoinkin kun sopiva pitkähihanen sen kanssa löytyi, kuvailin teille nähtäväksi! :)

IMG_3966
Kyseisessä kuvassa mulla on alla vielä rintaliivien päällä H&M:stä ostettu pieni toppi ja päällä on myös Seppälästä ostettu nappipaita. Mun mielestä kyseinen nappipaita sopii hyvin strarssikoriste rintaliivien kanssa!

IMG_3967

IMG_3925

IMG_3963


IMG_3972

♥ Jenna
17 kommenttia on "Strassikoristeisen rintaliivien kanssa sopiva pitkähihanen & hiusdonitsi"
 1. apua noi rintsikat on ihanat!♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/26/2014

  Et näytä yhtään itteltäs. Näytät tosi tehdylle.. :( mut blinblingg!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi että näät mut niin x) :)

   Poista
 3. Wow, upee asu! Mullakin oli hiusdonitsin kanssa aluks ongelmia, ja nyt on laiskuus iskenyt joten vedän hiukset vaan siitä läpi, painan alas ja laitan ponnarin niin että ne on siinä päällä. Sitten kieputtelen nutturan juureen loput suortuvat ja kiinnittelen pinneillä. Tadaa, ongelma ratkaistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sain tänään tolla avuin toimiin! :p

   Poista
 4. Sanon että toi hiusdonitsi tulee pelastamaan vielä monta kiireistä päivää ja saa hiukset näyttämään mahtavalta vaivattomasti, mutta kyllä sen käytön opiskeluun menee hieman aikaa (uusimmassa postauksessa on kuva missä itselläni on se päässä)... oliko tuo kajaali vedellä lähtevä, mitä sanot sen yleisestä kestävyydestä ja paljonko maksoi?

  http://pauliinannn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti tulee pelastamaan heti kun vaan opin sen laittamaan kunnolla ja oikein! :) Ja kajaali on vedellä lähtevä ja pysyy hyvin sen 4-5h ainakin omassa silmässä. Hintaa oli sen 4-5e jos oikein muistan! :)

   Poista
 5. Anonyymi2/27/2014

  tee videopostaus siitä, miten laitat tekoripset?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mutta videolla se on oikeasti todella hankalaa laittaa tekoripset :D Yritin yks päivä tehdä videon, mutta se meni kyllä aivan vituralleen. Voin yrittää kumminkin uusiksi tietty :)

   Poista
 6. Ihanat nuo rintsikat!:) Mäkin haluaisin pitää tuollaisia, mutta ei riitä uskallus :D
  Ja ihana toi huivikin!!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi2/27/2014

  vaikutat niin ihanan positiiviselta ihmiseltä! on aina niin mukava lukea sun blogia :-)

  VastaaPoista
 8. Viimenien asu on aivan ihana :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi3/13/2014

  eikä noi rintsikat on ihanat ja seksikkäät! mistä oot ostanu ne? :) ja vielä paljonko maksoi? :3

  VastaaPoista